Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
duje87:
--- Citat: sven_vx - 23 Studeni, 2009, 01:36:33 ---ovaj tjedan bi trebao odnjest da mi naprave pletene lajtunge pa me zanima dali kod montaze novih lajtunga ozracujem sistem isto kao kada stavljam novo ulje i dali je potrebno da kazem covjeku da mi napravi nekih 3-4cm duzi lajtung ili nije potrebno?
pocetkom 12mj narucujem malossi disk(makar ga jos nisam nigdje na netu nasao)carbon look poklopac satova i prednja srednja maska i rucice kocnica crom...to bi sve trebalo stic do kraja 12mj pa stavim slike...do tada :hello:
--- Kraj citata ---
nemoj ruckice stavljat..preplasticne su mi..po meni puno lipse su serijske i kvalitetnije..a sta se tice diska.. jel moj dobar :toothy10: :laughing6:
http://p1.bikepics.com/pics/2008%5C12%5C20%5Cbikepics-1514715-800.jpg
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 23 Studeni, 2009, 02:56:25 ---nemoj ruckice stavljat..preplasticne su mi..po meni puno lipse su serijske i kvalitetnije..a sta se tice diska.. jel moj dobar :toothy10: :laughing6:
http://p1.bikepics.com/pics/2008%5C12%5C20%5Cbikepics-1514715-800.jpg
--- Kraj citata ---
mislis na ovog sp-a plavo-srebrnog???ako je onda je odlican :icon_thumright:
koliko cepas za njega? :icon_biggrin:
duje87:
--- Citat: sven_vx - 23 Studeni, 2009, 08:23:08 ---mislis na ovog sp-a plavo-srebrnog???ako je onda je odlican :icon_thumright:
koliko cepas za njega? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
da da.. isto koliko je novi u ducanu :icon_biggrin: tj nije na prodaju :icon_thumright:
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 23 Studeni, 2009, 12:45:49 ---da da.. isto koliko je novi u ducanu :icon_biggrin: tj nije na prodaju :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
:angry7:
nigdje nemogu nac takav nov ili rabljen...bas nigdje... :angry7: :icon_biggrin:
duje87:
--- Citat: sven_vx - 23 Studeni, 2009, 12:55:40 --- :angry7:
nigdje nemogu nac takav nov ili rabljen...bas nigdje... :angry7: :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a tesko ces ga nac.. isto ko sta je tesko nac rs 24 ili malossi vilice jeftino i da valja..jbg
cini mi se da je novi ovaj disk oko 1000kn,sad neznan jel dobijes distancer..tako dase i ispati uzet novi..a imas i u kize onih braking diskova po slicnin cijenama.. tako da neznna sta uopce gledas polovno :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju