Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
Crni91:
a dobro :D...uzmi onu BCD prejebena je sa onim prorezima :D ...nece xenonu nista bit :glasses9: btw ima i braking diskove koji su fini :)
sven_vx:
--- Citat: Crni91 - 17 Studeni, 2009, 22:06:40 ---a dobro :D...uzmi onu BCD prejebena je sa onim prorezima :D ...nece xenonu nista bit :glasses9: btw ima i braking diskove koji su fini :)
--- Kraj citata ---
kiza mi nudi jedan disk od brakinga za 900kn,ali ipak je pala odluka na malossi jer mi je prejeben...samo je pitanje vremena kada ce sjest na felgu... :)
Crni91:
super :icon_thumright:
sven_vx:
ovaj tjedan bi trebao odnjest da mi naprave pletene lajtunge pa me zanima dali kod montaze novih lajtunga ozracujem sistem isto kao kada stavljam novo ulje i dali je potrebno da kazem covjeku da mi napravi nekih 3-4cm duzi lajtung ili nije potrebno?
pocetkom 12mj narucujem malossi disk(makar ga jos nisam nigdje na netu nasao)carbon look poklopac satova i prednja srednja maska i rucice kocnica crom...to bi sve trebalo stic do kraja 12mj pa stavim slike...do tada :hello:
vx:
lip je skuter , baš mi se sviđa :icon_thumright: i sad kad staviš ručkice nemoj više ništa dirat da ga ne pokvariš s previše stvari. ovo je dovoljno da nije serijala, a opet nije previše daleko od originala. to mi se upavo sviđa
da, opet se mora odzračivati. mislim da nema potrebe za dužima lajtungom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju