Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 23 Studeni, 2009, 13:13:28 ---a tesko ces ga nac.. isto ko sta je tesko nac rs 24 ili malossi vilice jeftino i da valja..jbg
cini mi se da je novi ovaj disk oko 1000kn,sad neznan jel dobijes distancer..tako dase i ispati uzet novi..a imas i u kize onih braking diskova po slicnin cijenama.. tako da neznna sta uopce gledas polovno :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
nudio mi je kiza taj braking pa mi je rekao da ga ima "Nikon" pa me zanima kak koci to cudo?
duje87:
--- Citat: sven_vx - 23 Studeni, 2009, 13:54:27 ---nudio mi je kiza taj braking pa mi je rekao da ga ima "Nikon" pa me zanima kak koci to cudo?
--- Kraj citata ---
isto sranje drugo pakovanje :icon_biggrin: koci dobro,al i da ne koci dobro opet bi ga stavia jer je jeben :laughing6:
sven_vx:
--- Citat: duje87 - 23 Studeni, 2009, 14:09:55 ---isto sranje drugo pakovanje :icon_biggrin: koci dobro,al i da ne koci dobro opet bi ga stavia jer je jeben :laughing6:
--- Kraj citata ---
ali me nekako vise pali onaj malossi kakav ti imas... :icon_biggrin: :nono:
steeef:
i ja čekam taj disc već pun tur..al evo u dolasku je :icon_biggrin:
te discove radi galfer za malossi tak da mislim da su bolji nego braking..
ovo je malossi whoop floating disc..
sven_vx:
--- Citat: stefek_kc1 - 23 Studeni, 2009, 14:53:41 ---i ja čekam taj disc već pun tur..al evo u dolasku je :icon_biggrin:
te discove radi galfer za malossi tak da mislim da su bolji nego braking..
ovo je malossi whoop floating disc..
--- Kraj citata ---
ako cu uzimat disk,a vjerovatno ocu uzimam ovaj kakav je na plavom sp-u...jer mi je taj disk perverzija i moram ga nabavit...
naci stefek ti si uspio nabavit takav disk koliko sam skuzio?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju