Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (56/214) > >>

sven_vx:
evo dvije slike za usporedbu...sada kad vidim onu crnu mat boju felgi i ne ispolirane vilice,deklo i vodenu nije to to...a crvene felge su full "posvjetlile" crne plastike...ugl serijski naspram ovog je gadan  :toothy9:
      prije                            poslije

steeef:

--- Citat: sven_vx - 16 Studeni, 2009, 19:11:40 ---u mojem slucaju se u to nebi kladio... :icon_biggrin:
vx mi na 120 ne skace u zavoju,a sp sa malossi amortizerom mi je na 120 poskakivo...a i pri manjim brzinama u zavoju mi se vx,vxr cine cvrsci... :dontknow:

--- Kraj citata ---
ak si našpanal amortizer normalno da ti skače po ovim našim cestama...nebi baš rekel da vx/vxr bolje drži od spa....vozil sam ovo cijelo ljeto vxr-a i nie mi ni blizo ko moj sp.

sven_vx:

--- Citat: stefek_kc1 - 17 Studeni, 2009, 11:33:47 ---ak si našpanal amortizer normalno da ti skače po ovim našim cestama...nebi baš rekel da vx/vxr bolje drži od spa....vozil sam ovo cijelo ljeto vxr-a i nie mi ni blizo ko moj sp.

--- Kraj citata ---
neznam...meni nekak bolji vx,vxr...makar imao na sp-u malossi amortizer,ali nije puno pomogao...naravno osjetila se razlika,ali ne velika...

Crni91:
na tvom mistu bi jos stavija disk neki veci naprid...i onu masku BCD i prespricaj je u ovu svoju boju i to je to od stylinga..savrsen je

sven_vx:

--- Citat: Crni91 - 17 Studeni, 2009, 21:44:43 ---na tvom mistu bi jos stavija disk neki veci naprid...i onu masku BCD i prespricaj je u ovu svoju boju i to je to od stylinga..savrsen je

--- Kraj citata ---
u nabavci je malossi disk...on ce doc krajem 12mj...a sada moram nabavit prednju carbon look masku,jer nedaj boze da me negdje uhvati kisa riknut ce mi xenon... ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju