Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
speed:
--- Citat: sven_sp180 - 22 Listopad, 2009, 23:17:14 ---ovdje nije rijec o variomatu nego o kvacilu... :icon_biggrin: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
on ti jos vise veselja moze napraviti :angry7: :angry7: :angry7:
to ti nije rjesenje
tajfun:
pa nek ti netko stisne zadnju kočnicu i zvono je blokirano?!zvono je na getribi tako da se nemože okrečat nikako dok se ne ikreče kotač
predobar je runner.jako uredno sve.sviđa mi se.
devil_ma-yela:
--- Citat: tajfun - 24 Listopad, 2009, 10:36:50 ---pa nek ti netko stisne zadnju kočnicu i zvono je blokirano?!zvono je na getribi tako da se nemože okrečat nikako dok se ne ikreče kotač
--- Kraj citata ---
ne vjerujem da bi to baš uspjelo, rekao je da je blokirao s sarafcigerom disk ili šta već i da mu se iskrivio, tak da mislim da tak nebi išlo.
--- Citat: marko209vx - 22 Listopad, 2009, 20:52:33 ---pa ne radi ti se to tako... blokiras kvacilo na nacin da gurnes jedan jaki sarafciger u one rupe na deklu di ti je matica od kvacila, (ispod one plastike okrugle) imas tamo vise rupa, u gurnes u one 2 koje su sire.
--- Kraj citata ---
tako se to radi, ali rekao je da će ić kod vulkanizera da mu to odvida,tak da...
inače, sviđa mi se skut, baš me zanimaju oni bitubo amortizeri...
sven_vx:
--- Citat: tajfun - 24 Listopad, 2009, 10:36:50 ---pa nek ti netko stisne zadnju kočnicu i zvono je blokirano?!zvono je na getribi tako da se nemože okrečat nikako dok se ne ikreče kotač
--- Kraj citata ---
gle ako sam uspio strgat kacividu onda znas da je nemoguce odvidat samo sa stisnutom kocnicom... :happy8:
Jandro:
a moguce je, moguce
prednji kotac u zid, netko ti sjedne na skuter i stisne zadnju kocnicu i nema sanse da se kotac okrene
bar ja tak svaki put uspio
a i neznam koji k**ra* neke budale to tak jako stezu da kljuceve trgas
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju