Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (33/214) > >>

sven_vx:

--- Citat: Jandro - 24 Listopad, 2009, 13:12:51 ---a moguce je, moguce
prednji kotac u zid, netko ti sjedne na skuter i stisne zadnju kocnicu i nema sanse da se kotac okrene
bar ja tak svaki put uspio
a i neznam koji k**ra* neke budale to tak jako stezu da kljuceve trgas

--- Kraj citata ---
to i meni ide na k**ra*...debili...koda nije dosta da samo zategne rukom najjace sto moze i to je to... :angry7:

sinke23:
nikad se ne stavlja kacavida u disk, ako se uspjela skrviviti mogu mislit kako je rupa  na disku sada ostecena, i sada ce na tom mjestu vjecno pakne kopat... :nono:

sven_vx:

--- Citat: sinke23 - 24 Listopad, 2009, 16:29:57 ---nikad se ne stavlja kacavida u disk, ako se uspjela skrviviti mogu mislit kako je rupa  na disku sada ostecena, i sada ce na tom mjestu vjecno pakne kopat... :nono:

--- Kraj citata ---
nije rupa jer sam stavio krpu oko kacivide... :jerk: :toothy12:

sven_vx:
evo naci planiram staviti masinu quaser 250ccm gore pa me zanima oce moc ostat tu instalacije od vx-a ili cu morati druge stavljat?

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 25 Listopad, 2009, 22:10:15 ---evo naci planiram staviti masinu qusar 250ccm gore pa me zanima oce moc ostat tu instalacije od vx-a ili cu morati druge stavljat?

--- Kraj citata ---
oce, samo trebas jednu zicu prespojit, neznam tocno koju. nek ti DOCO rece on zna tocno...bile su neke spike da ti izgori cdi al to ne drzi vodu, meni frend samo stavio gore kresnuo radi sve 5.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju