Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (31/214) > >>

sven_vx:

--- Citat: marko209vx - 22 Listopad, 2009, 20:52:33 ---pa ne radi ti se to tako... blokiras kvacilo na nacin da gurnes jedan jaki sarafciger u one rupe na deklu di ti je matica od kvacila, (ispod one plastike okrugle) imas tamo vise rupa, u gurnes u one 2 koje su sire.

--- Kraj citata ---
ali opet to je tako jako stisnuto da ce vjerovatno se okrhnut deklo...nemam pojma budem probao...

gun_rider:
bolje platit kurvu nego likara, viruj ti meni  :icon_thumright: :laughing7:
tako možeš samo sjebat zvono ili deklo...ili maticu...

sven_vx:

--- Citat: gun_rider - 22 Listopad, 2009, 21:16:54 ---bolje platit kurvu nego likara, viruj ti meni  :icon_thumright: :laughing7:
tako možeš samo sjebat zvono ili deklo...ili maticu...

--- Kraj citata ---
ma ici cu tu dolje dvije ulice kod vulkanizera da mi to odvida i onda cu ja samo gedorom zavidat i kasnije skinut...neda mi se zajebavat da zaj**** deklo bzvz...

gun_rider:
i tu ćeš se još više sjebat...
...imam doma vxra sa sjebanom radilicom, ventilvarom, getribom i remenom...uzrok? slabo stegnut variomat...koji se u vožnji odvida...

opet...bolje platit kurvu nego likara ;D

sven_vx:

--- Citat: gun_rider - 22 Listopad, 2009, 21:28:44 ---i tu ćeš se još više sjebat...
...imam doma vxra sa sjebanom radilicom, ventilvarom, getribom i remenom...uzrok? slabo stegnut variomat...koji se u vožnji odvida...

opet...bolje platit kurvu nego likara ;D

--- Kraj citata ---
ovdje nije rijec o variomatu nego o kvacilu... :icon_biggrin: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju