Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (30/214) > >>

sven_vx:
Update...krenulo se sa poliranjem vilica i dekla...moram jos vidjet sta cu sa poklopcem vodene...slike uskoro... :hello:
malo me matica na kvacilu jer nemam kompresor,ali nadam se da cu uspjet nekako skinut...

R@kija:
ljepo ljepo..a di ti je drugi amortizer??

kaj si opruge dao plastificirat il si zel one bitubo...

di si ti doma u zgb tocno?!

marko209vx:

--- Citat: sven_sp180 - 22 Listopad, 2009, 18:07:00 ---Update...krenulo se sa poliranjem vilica i dekla...moram jos vidjet sta cu sa poklopcem vodene...slike uskoro... :hello:
malo me matica na kvacilu jer nemam kompresor,ali nadam se da cu uspjet nekako skinut...

--- Kraj citata ---
samo dobro blokiraj sa necim i gedoru sa dugom sipkom i mora to ic dolje.

sven_vx:

--- Citat: rakitje00 - 22 Listopad, 2009, 19:15:13 ---ljepo ljepo..a di ti je drugi amortizer??

kaj si opruge dao plastificirat il si zel one bitubo...

di si ti doma u zgb tocno?!

--- Kraj citata ---
ovaj koji je sad na motoru je propisani(iscurilo ulje),a drugi sam prodao...
da.narucio sam bitubo obadva...
u gajnicama...

@Marko-stavio sam najdeblji srafciger kroz disk i probao i srafciger se iskrivio...neda mi se sad sa tim zajebavat dok nisu vilice na motoru jer moram pazit da ne padne motor,pa drzat ovo pa ono...kada vratim vilice na motor onda skidam deklo da pogledam kakvo je stanje rolica i tih gluposti i da ga ispoliram...

marko209vx:
pa ne radi ti se to tako... blokiras kvacilo na nacin da gurnes jedan jaki sarafciger u one rupe na deklu di ti je matica od kvacila, (ispod one plastike okrugle) imas tamo vise rupa, u gurnes u one 2 koje su sire.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju