Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
marko209vx:
valjda misli sa tim podloskama ventila otvrdut federe, ali vec imas za kupit malossieve koji su tvrdi nego serijski.. :icon_scratch:
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 06 Siječanj, 2011, 18:24:40 ---valjda misli sa tim podloskama ventila otvrdut federe, ali vec imas za kupit malossieve koji su tvrdi nego serijski.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
vjerojatno..jer je rekao da cu morat ic kod tokara da mi napravi te podloske,a da cemo za debljinu jos vidjet..
ancoo:
Isti fi plice gumice...a sto ti je naprica pazi da te zednoga priko vode ne privede :laughing6: :laughing9: :toothy12: :toothy9: :icon_biggrin: ::)
Normalno je da je isti fi neda mi se objasnjavati vodilica ventila seriska seriski ventili...sto cu objasnjavati kad me 99% vas nece razumiti
Podloske nemozes samo tako spustiti glavu, zato sluze podloske ventila...
Poliranje glave san radija sebi i meca malossi ventile, nema puno glava u kojima su malossi ventili garantiran da moj posa je daleko najbolje obavljen glava ima priko 20tkm s malossi ventilima sto ja znan na 20tkm je drzala 90% benzin lastin rep je duplo stanjen da bi ventili imali funkciju itd sto je za serijalu i vise nego dobro nikakav ostali tuning da ga tako niko nece napraviti ali ja san to i platija mestru samo da mi strojon obradi glavu ostalo san sve sam radija i nebi vise NIKAD
Ovi sto su radili Brokenu je HAC bijakson sirija
Sad iman Malossi glavu i boli me k**ra*...samo sebi kitu mogu ispolirati na skuteru nista pa da znan da ce letiti ko MIG... to su sve pi*darije jedan radi vidi drugi treci prova skuter leti jer on ima 50ccm kad side na 180ccm misli da je na metli od vjestice i tako vam to na forumu ide u krug pokvareni telefon je nula
Svi nesto poliraju a neznaju ni zasto ni zbog cega da bi in bilo lakse u mozgu zakljuce na temelju lude glave da su dobili u medu ubrzanju od 90-100km/h i takve neke mose mos misliti ali kome da reces ako reces i suprostavis se ispadas bahat a ako mucis i falis tude pi*darije svima si na forumu drag srce malo
SRAD:
Sa izmjenom gumica ventila se ništa ne postiže jer one su tu da brtve i otpor je jednak sa bilo kojim drugma, podloške na standadne ventile ne treba stavljat jer se ionako neće vrtiti iznad 10 000 a standrdne opruge su dobre do tih okretaja. Treba srediti i širiti kanale glave uz bregastu i još pokoja manja caka na glavi i to bi bilo dobro, od samog poliranja se ništa ne dobije.
Jandro:
--- Citat: sven_vx - 06 Siječanj, 2011, 18:19:23 ---mislim da sam nasao covjeka koji ce mi napraviti glavu itd :)
pitao sam ga sta bi bilo najbolje napravit pa je rekao da je radio par leadera i da je napravio sljedece:spustano glavu,stavio podloske ventila i to sve ispolirao jebeno..i da uz to stavit druge gumice,plice,ali isti fii i jos neke sitnice..
kaze da bi se osjetila dosta razlike jos uz bregastu i variomat..i da nema potrebe za malossi ventilima i drkanja oko klipa kada bi sa tim podloskama ako zelim dobio cak bolji rezultat nego sa malossi.. :icon_scratch:
i da..glava bi se spustala oko 2mm,jos samo trebam vidjet koj bi dihtung iso..jer ima ona 4,6,8 kombinacija..
kada sve dogovorim sa covjekom javim sta i kako bude :hello:
--- Kraj citata ---
spustena glava 2mm, definitivno se onda budu na klipu napravili utori za ventile :D
podloške ventila, neznam, bzvz
gumice uže?? šta to znaći mu neznam? al znam da idu od astre 1.6 gore i pliće su, samo tu bi mozda zaradio na tebi jel su te 8kn kom, a seriske 4 su preko 200kn :D
tu sam brokenu glodo polini klip za malossi ventile
http://img171.imageshack.us/i/screenshot001pd.jpg
i glava spolirana i prosirena za 3mm
http://img703.imageshack.us/i/screenshot002ea.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju