Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
sven_vx:
ventile nebudem dirao..jedino dat glavu malo sredit kod pravog majstora i to je to..ali kazem,neznam bas previse ljudi koji bi to napravili tako da cu jos vidjet sta cu sa glavom..
steeef:
--- Citat: Jandro - 06 Siječanj, 2011, 14:00:52 ---samo nek ima jednu stvar na pameti, a to je malossi ventili na seriski klip = 0 bodova
--- Kraj citata ---
da,to sam skoro zaboravil...na klipu isto moraju bit utori ili sicevi ko na malossi klipu zbog dužine ventila da ih klip ne prožvače..
sven_vx:
--- Citat: stefek - 06 Siječanj, 2011, 14:13:26 ---da,to sam skoro zaboravil...na klipu isto moraju bit utori ili sicevi ko na malossi klipu zbog dužine ventila da ih klip ne prožvače..
--- Kraj citata ---
to bi pravi majstor slozio bez problema..sam kaj ja ne poznam takvog covjeka..al vec bum naso nekog ko ce slozit..
neznam dali ima potrebe dirat ventile.. :icon_scratch:
steeef:
--- Citat: sven_vx - 06 Siječanj, 2011, 14:17:52 ---to bi pravi majstor slozio bez problema..sam kaj ja ne poznam takvog covjeka..al vec bum naso nekog ko ce slozit..
neznam dali ima potrebe dirat ventile.. :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
hahahaa,pa ventili su ti koi vode glavnu riječ..
kaj se klipa tiče,pitanje je visine kolko je čelo od bolcne...i još najbitnije kolko ima mesa na čelu i kolko bi se to trebalo duboko tokarit..
a da se stave malossi ventili u glavu serisku je jeben i skup posel.
sven_vx:
mislim da sam nasao covjeka koji ce mi napraviti glavu itd :)
pitao sam ga sta bi bilo najbolje napravit pa je rekao da je radio par leadera i da je napravio sljedece:spustano glavu,stavio podloske ventila i to sve ispolirao jebeno..i da uz to stavit druge gumice,plice,ali isti fii i jos neke sitnice..
kaze da bi se osjetila dosta razlike jos uz bregastu i variomat..i da nema potrebe za malossi ventilima i drkanja oko klipa kada bi sa tim podloskama ako zelim dobio cak bolji rezultat nego sa malossi.. :icon_scratch:
i da..glava bi se spustala oko 2mm,jos samo trebam vidjet koj bi dihtung iso..jer ima ona 4,6,8 kombinacija..
kada sve dogovorim sa covjekom javim sta i kako bude :hello:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju