Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
ancoo:
Jandro tu mozes siriti koliko oces siri se lastin rep (od sica ventila pa do vodilice stroj ulazi jesi vidija sto pise i kakao je nacrtano u knjizici sto se dobije sa Malossi ventilima :icon_thumright:
Da mi nije muke i da me to sve pomalo nije proslo napravija bi da vidite sto i kako
Jandro:
--- Citat: ancoo - 07 Siječanj, 2011, 21:45:27 ---Jandro tu mozes siriti koliko oces siri se lastin rep (od sica ventila pa do vodilice stroj ulazi jesi vidija sto pise i kakao je nacrtano u knjizici sto se dobije sa Malossi ventilima :icon_thumright:
Da mi nije muke i da me to sve pomalo nije proslo napravija bi da vidite sto i kako
--- Kraj citata ---
znam anco, ali je ovo moja glava bila u kojoj sam same kanale malo prosirio i ispolirao na seriske ventile :icon_thumright:
a za malossi znam sta se mora sirit
sven_vx:
@srad-sirit ce se kanali,spustat glava i jos neke sitnice..napravit ce se utori na klipu kako treba i sve ostale sitnice..majstor je rekao da nemam nikakvih briga da ce sve bit slozeno kak treba..a cuo sam da je dosta dobar majstor tako da se nadam da ce sve sloziti kako treba..
@anco-jbg ja nemam za malossi glavu i tako te stvari..jer ipak malo previse kostaju..
@jandro-neznam sta mu to znaci niti nista jer sam pricao sa covjekom 1min na mob..sve cu znat za 2-3 dana kada mi sve objasni i vidimo sta ce tocno radit..mozda ja nisam dobro cuo,al mislim da je reko da ce uzet te plice gumice umjesto serijskih..nije rekao da cu dobit nesto na snazi itd sa tim gumicama,ali da ce ih on stavit..
CoK:
to tvoj SXV u avataru?
strasan motor :glasses9:
alfist159:
Nekad je bolje ne reći ništa al ne mogu... Ostavi taj motor kako je, ne drkaj po njemu s namjerom da ide 199 km/h... Ići baciti u vitar par stotina kuna za kitu stvarno ne kuim, ali ne, ti ćeš napraviti kako si zamislija i po satu će nabirati priko 60, daj molim te, stavi multivar i ćao za jače daj Jandru novce i vozi 500...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju