Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
marko209vx:
--- Citat: sven_sp180 - 06 Listopad, 2009, 13:03:45 ---ipak se odustalo od 209 klipa i cilindra i gore ide sve sta je potrebno sa vx-a na swap vxr-a...trenutno sam u pregovorima sa jandrom za karb i klip cilindar i cekam da mi se javi jedan tip za getribu od vxr-a...vilice i ostale pi*darije dolaze za 10-tak dana sa poliranja pa cu bacit par slika...
--- Kraj citata ---
imam ti ja getribu, vec ti je upresana na osovine, ona najduza od vxra (ja sam je bas od jandre kupio :) )... pa ako te zanima javi na 0919409523
sven_vx:
--- Citat: marko209vx - 06 Listopad, 2009, 17:20:44 ---imam ti ja getribu, vec ti je upresana na osovine, ona najduza od vxra (ja sam je bas od jandre kupio :) )... pa ako te zanima javi na 0919409523
--- Kraj citata ---
od njega sam ja trebao kupit,ali je tebi prodao... :icon_biggrin:
kolko love trazis?salji na pm :hello:
sven_vx:
nabavio spuh od vxr-a bez katalizatora,samo moram vidjet koliko se isplati stavit na motor... :icon_biggrin:
sven_vx:
evo mali update...ovaj tjedan bi se trebali narucit bitubo zadnji amortizeri jer je bilo malih poteskoca kod poliranja serijskih i zajebao sam ih...celjusti su skinute i ociscene i cekaju da ih nosim na plastifikaciju...slike uskoro...
sven_vx:
evo neke slike oko radova...cekam dijelove tako da dok oni ne dodu mogu samo cekat...
evo primjer dobrih vulkanizera koji su mi izgulili cijelu felgu dok su skidali zadnju vilicu...neznam kako su to uspjeli... :angry7:
celjusti skinute dolje i ociscene...moram ih odnjest sljedeci tjedan na pjeskarenje i plastificiranje jer su izgrebane od kamencica,a i ne svida mi se ova mat crna boja na njima tako da idu u crvenu boju...
nove disk plocice idu unutra...
ociscena felga i zadnja vilica od zmazanoce... :)
takoder i ocistio zmazanocu na blokovima...picajzla sta ces... :frajer:
rama i ostali dijelovi ispod plastika pocisceni...
pocisceni svi spojevi i cjevcice... :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju