Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Runner Vx
Ive_MHR:
papcino jedna nikada koristi od tebe :icon_biggrin:, hiti gore 200 i kraj i ti drkas sa time bzvz :laughing6:
sven_vx:
--- Citat: Ive_MHR - 14 Listopad, 2009, 13:56:19 ---papcino jedna nikada koristi od tebe :icon_biggrin:, hiti gore 200 i kraj i ti drkas sa time bzvz :laughing6:
--- Kraj citata ---
doci ce i to na red...prvo mi je najvaznije dobit te amortizere,pletene lajtunge,plastificirat celjusti i jos par sitnica,a onda ak ce bit love cu uzet komplet masinu od vxr-a... :icon_thumright:
steeef:
znači toe još uvijek vx?
Pupo:
Di svi nosite čeljusti, felge, rame na plastificiranje i kolika je cijena? Za neke stvari je postupak bolji 100 puta (opruge amortizera) samo nisam baš imao prilike naći di rade a i ono važnije, kolika je cijena!
Inače, pila je super. Ove slike s mora su strava!
sven_vx:
--- Citat: Area51 - 14 Listopad, 2009, 14:29:56 ---Di svi nosite čeljusti, felge, rame na plastificiranje i kolika je cijena? Za neke stvari je postupak bolji 100 puta (opruge amortizera) samo nisam baš imao prilike naći di rade a i ono važnije, kolika je cijena!
Inače, pila je super. Ove slike s mora su strava!
--- Kraj citata ---
ako ti treba sta nosit plastificirat javi mi se na pm jer ja sljedeci tjedan nosim celjusti na plastificiranje pa ako ti treba sta da to zajedno odnesemo...imam tog jednog covjeka koji mi plastificira svakakve gluposti...npr za dvije opruge amortizera mi je htio uzet 60kn bez pjeskarenja...naci oko 100kn za obadvije opruge sa pjeskarenjem i plastificiranjem...cijena je i vise nego dobra...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju