Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Runner Vx

<< < (20/214) > >>

Jandro:
ovaj runner od ovog lika je bolesnoca jedna
kak sam krugove radi s njim, ko od sale (zadnji filmic)

22.75ks na zadnjem kotaču,a to je super
moj garant nema tolko ni na radilici

sven_vx:

--- Citat: Jandro - 18 Rujan, 2009, 16:58:49 ---ovaj runner od ovog lika je bolesnoca jedna
kak sam krugove radi s njim, ko od sale (zadnji filmic)

22.75ks na zadnjem kotaču,a to je super
moj garant nema tolko ni na radilici

--- Kraj citata ---
jbg,sorry fulo sam malo sa konjima,ali opet ima dosta...svaki dio koji je na tom runneru je prejeben i koliko para je ulozio svaka mu cast...od carbon blatobrana,vizira,vilica,amortizera,auspuha itd...ima oko 3000-4000€ ulupanih u taj skuter...

Jandro:

--- Citat: sven_sp180 - 18 Rujan, 2009, 18:56:29 ---jbg,sorry fulo sam malo sa konjima,ali opet ima dosta...svaki dio koji je na tom runneru je prejeben i koliko para je ulozio svaka mu cast...od carbon blatobrana,vizira,vilica,amortizera,auspuha itd...ima oko 3000-4000€ ulupanih u taj skuter...

--- Kraj citata ---

sam sta taj runner je jos uvijek 209, a ne 300 kak si ti rekao
za 300 je napisao da ce kupit ako se nevaram

sven_vx:

--- Citat: Jandro - 18 Rujan, 2009, 20:07:08 ---sam sta taj runner je jos uvijek 209, a ne 300 kak si ti rekao
za 300 je napisao da ce kupit ako se nevaram

--- Kraj citata ---
to je jedan drugi runner...sa neke talijanske stranice ako se ne varam...

sven_vx:
ipak se odustalo od 209 klipa i cilindra i gore ide sve sta je potrebno sa vx-a na swap vxr-a...trenutno sam u pregovorima sa jandrom za karb i klip cilindar i cekam da mi se javi jedan tip za getribu od vxr-a...vilice i ostale pi*darije dolaze za 10-tak dana sa poliranja pa cu bacit par slika...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju