Problem nije u plovku. On je sigurno dobar. Stvar je u Obliku rezervara. Širok je na vrhu pa se u početku nivo sporo spušta. I ja vozim Vitality pa znam. Taj "problem" ima na dosta skutera. Kazaljka stoji 80-ak km i onda počne naglo padati. Navikneš se s vremenom.
Što se tankanja od 20-ak kn tiče, opet je odgovor - to je zbog oblika rezervara. Kako je na vrhu širok, pistolu za benzin moraš staviti na sam ulaz u rezervar (naravno, moraš gurnuti zaštitnu pločicu
). Nakon što ti pistola izbaci prvi put još ti stane 1-1.5 l, samo moraš više puta stisnuti pistolu i to tek toliko da ti benzina lagano curi jer će ti inače u rezervaru biti jako uzburkano pa će ti izbacivat svaki tren. Ja osobno svako malo izvučem pistolu van da se iscjedi benzina iz cijevi. Možda umišljam, ali onda mi malo rijeđe izbacuje. Slobodno napuni i preko zaštitne pločice (ima sa strane mali otvor za prelijevanje pa je moguće). Potrošit ćeš malo vremena, ali i dobiti oko 2 dl više benzine.
Kad ti je kazaljka na E u rezervar ti stane 4.2-4.5 l pa po podacima rezervara ostane ti još oko 0.5 l. Nisam probao do koliko se kazaljka može spustiti, ali ne bi bilo loše i to znati (po tome bi se nakon što je na E trebalo moći proć još 15-ak km). Ako probaš javi.