Ostalo > Motocikli

Pomoc oko kupnje supermota?

<< < (3/5) > >>

aeroxtuning:
Model:

LC4- 640 Duke, 640 SM, 640 ADV

1. servis: 1000km, 2. servis: 5000km, ostali servisi: svakih 5000km

LC4- 625 SMC/SXC, 660 SMC

1. servis: 1000km, 2. servis: 2500km, ostali servisi: svakih 2500km

ulje se mijenja svako 1000 km samo ako se motor koristi na stazama/poligonima... tj ekstremna vožnja ;)

Pupo:

--- Citat: speed - 12 Prosinac, 2009, 08:37:34 ---gle mislim da nije potrebno ni pricati da je velika prednost ktm-a :toothy11:

--- Kraj citata ---

U čemu velika prednost? Osim što ih najviše vidiš na cesti pa su odmah i najbolji il?

aeroxtuning:

--- Citat: Pupo - 12 Prosinac, 2009, 18:32:20 ---U čemu velika prednost? Osim što ih najviše vidiš na cesti pa su odmah i najbolji il?

--- Kraj citata ---
svakako,pa ti ljudi koji ih voze nisu kupili motor na blef,husaberg je bolesnoca od motora,i to je takoreci kao i sxv homologirana replica,zato ih ljudi izbjegavaju.staza je druga stvar....

Pupo:

--- Citat: aeroxtuning - 12 Prosinac, 2009, 18:37:17 ---svakako,pa ti ljudi koji ih voze nisu kupili motor na blef,husaberg je bolesnoca od motora,i to je takoreci kao i sxv homologirana replica,zato ih ljudi izbjegavaju.staza je druga stvar....

--- Kraj citata ---

Sve to stoji, ali ako je cijena tu negdje, ja bi išao na husaberga iako vjerujem da će bit prezadovoljan s obadva motora.

Husaberg ima nazubljene diskove, staza mu je u duši, ima skoro 2l veći rezervar, brža je od ktm-a (i od sxv-a) :) Jedino što husabergu su štitnici za ruke (koji se mogu stavit :)), snaga je tu negdje...

sven_vx:
brzina mi i nije toliko bitna posto mi je to prvi jaci motor...naravno taj motor uzimam zbog gusta,a i zanimljiviji su mi od r motora...tako da sam gledao i ciljam na ktm-a 690 smc...posto sada ktm ima u akciji full akrap sa granama i topom nadam se da ce i imati sljedece sezone...husaberga sam gleo po netu i nemogu nac zastupnika za hrv da malo pogledam cijene itd...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju