Ostalo > Motocikli
Pomoc oko kupnje supermota?
sfreak:
--- Citat: marko_AeRoX - 12 Prosinac, 2009, 10:29:04 ---potpis!
zna se da se ktm odlikuje kvalitetom... zato i imaju tak sitnu cijenu. moj glas ide za ktm :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ktm se odlikuje kvalitetom, a vlasnik je husaberga...sumnjam da je husaberg manje kvalitetan od ktm-a u tom slucaju
anyway...glas ide za ktm-a jer po mojem misljenju primjereniji je za svakodnevnu voznju od husaberga...
kengur:
mislim da si izabrao dobro bilo kojeg da uzmeš.održavanje za obadva je vrlo diskutabilno i mogli bi o tome do badnjaka pa bolje ne počimati.osobno sam vozio nekoliko supermota ,hondaxl600, stradu, xt660, huskvarnu 610, ktmlc4, al mislim da mi je huskvarna najbolje ležala i imala najviše snage.ktm je bio lagan al nisam mogao nikak da se priviknem na njega , apr strada i nije bila neki sm obična teška krava bez snage ko i yam 660.honda mi je bila ok ali nema snage ko ktm i huskvarna.nečeš fulat niti sa jednim od ovih kaj si naveo.možda ipak bolje ktm jer berg više gubi na cijeni.
Trinad:
Uzmi ono što ti se sviđa i šta želiš, jebeš priče rekla kazala! Ako si potpuno neiskusan a hoćeš husa ili SXV-a kupi ga, pali i vozi :icon_thumright:
Ako negdje zapne skuter je uvijek tu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju