Ostalo > Motocikli

Pomoc oko kupnje supermota?

<< < (2/5) > >>

GhostRider:
ktmmmmmmmmmm  :headbang:

marko209vx:
ja sam za ktm, ali da ja sad kupujem a da imam para supermoto definitivno husquarna...
mana ktm.a je jaako jaako skupo odrzavanje, neznam ako znas ali moras svako 1000km mijenjat ulje u masini, bar je tako slucaj na agregatima lc4.

razmisli malo o best buy motoru te klase, yamahi xt ove nove su super, netreba se jebat oko odrzavaanja ko kod ktm.a, a u kombinaciji sa akrapom je pravi motor.
 naso si pravi forum za ovo pitanje, odi na motor.hr i neka ti kazu ljudi od iskustva, a ne mi laici koji za te motore znamo samo sa slike.

GhostRider:
ili jos bolje http://phsupermoto.com/forum/index.php

sven_vx:
regao sam se na phsupermoto jos jucer,ali cekam da mi potvrde registraciju...

aeroxtuning:

--- Citat: marko209vx - 12 Prosinac, 2009, 16:03:53 ---ja sam za ktm, ali da ja sad kupujem a da imam para supermoto definitivno husquarna...
mana ktm.a je jaako jaako skupo odrzavanje, neznam ako znas ali moras svako 1000km mijenjat ulje u masini, bar je tako slucaj na agregatima lc4.

razmisli malo o best buy motoru te klase, yamahi xt ove nove su super, netreba se jebat oko odrzavaanja ko kod ktm.a, a u kombinaciji sa akrapom je pravi motor.
 naso si pravi forum za ovo pitanje, odi na motor.hr i neka ti kazu ljudi od iskustva, a ne mi laici koji za te motore znamo samo sa slike.

--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: di si to pročitao? hhhh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju