I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
ja vodim jel..sad sam si bas sexy
ja ne glasam dok ne vidim slikekako da inače kažem tko je sexy
ma ne......owo sexy je sam tak....da priwuČe paŽnju.........ja??? za robija....on opadne sa skuta kad me widi.....a to wolim....xD
btw....vidim da su sva lokalna dječica iz samobora i ostalih okolnih sela ovdje glasala za tebe.....mora da si im glavni idol....
Citat: 2TDottore - 12 Prosinac, 2009, 14:40:41btw....vidim da su sva lokalna dječica iz samobora i ostalih okolnih sela ovdje glasala za tebe.....mora da si im glavni idol.... a jbg moramo se nekako iskupit jer nam je skrpao motor za voznju
.....mora da si im glavni idol....
goki - iz jednog razloga - očekujem poziv za novogodišnji žur u rijeku!!!! @ srdream - stvarno ne kužim šta imaš protiv marina,jbte frajer brie na red,rad i disciplinu,nije odrastao na ulicama getta kao mi i ne razumie interne fore....ok rišpekt nismo svi isti,mada sam ja uvijek bio slab na fraere tipa shortya!!!!!
definitivno, lock ....
ajd objasni taj lock! ovdje se ne vrijeđa nit išta sličnog. zdrav humor po mome.
ko mi je obriso post i sliku ak slika moze bit objavljena na facebooku da je svi vide onda moze bit i ovdje nevidim u cem je problem