Sve za skuter!! MS Trgovina - Akcija

Autor Tema: sava mc29  (Posjeta: 6685 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (+3)
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Spol: Muški
  • Warn a brother (WB)
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: DBK
  • Moj Skuter: SR50R
sava mc29
« : 11 Prosinac, 2009, 01:16:38 »
bio sam postavio pitanje u temi al nikako dobit odgovor.

ugl kakva je guma po mokrome? jel se brzo trosi? koliko odprilike km moze izdurat pranja/zadnja normalnom voznjom?

te, jel se mogu npr u piccila narucit da mi ih posalju kuci jer u dbk nisam uspio nac distributera za savu, te cijena komada?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • Tržnica : (-2)
  • maxi forumaš
  • *
  • .
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Ri
  • Moj Skuter: NRG 180
Odg: sava mc29
« Odgovori #1 : 11 Prosinac, 2009, 01:21:02 »
po suhom je solidna guma, po mokrom nije dobra mislim ko i svaka guma ce proklizat..trosi se dosta al to dosta ovisi i o nacinu voznje...sve u svemu solidna je guma a cijena je cini mi se oko 300kn +-

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #2 : 11 Prosinac, 2009, 01:37:26 »
znas li gdje mogu provjerit cijenu i narucit?
Serijski phva ima taj 209ha atomizer što mu je i mana ed ima 211fa atomizer koji je puno pogođeniji zanemarimo klipič 40 i a7 iglu,ler diznu 34

Offline gumy

• Tržnica : (+38)
  • maxi forumaš
  • www.sco.hr
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Osijek
« Odgovori #3 : 11 Prosinac, 2009, 01:40:29 »
vozim se već 3 i nešto godine na tim savama, i zadovoljan sam s gumama. svake sezone kupim novu prednju, prednju stavim iza, i po suhome guma dobro drže. troše se dosta, al opet zavisi kak se voziš
po kiši se nisam nešto ni vozio tak da ti nemogu reći kakva je..
www.sco.hr

Najpovoljniji i najbrži servis za skutere i motore u Osijeku!

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #4 : 11 Prosinac, 2009, 01:55:03 »
jesu kod tebe na roxu dimenzije kao kod aprilie? tj 130/60-13?

koliko platis komad? neki vele da su oko 250kn neki cak preko 300kn.  :dontknow:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #5 : 11 Prosinac, 2009, 02:09:17 »
cijena ovisi jer nije u svakoj trgovini ista cijena

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • YearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYearsYears
  • Mjesto: Split
« Odgovori #6 : 11 Prosinac, 2009, 02:14:38 »
smece..jednon ih uzea za cvaju i tragerdija..sava ko sava postane kamen nakon nekog vrimena,mislin da mi prednja nije izdrzala par iljada,a o zadnjoj da ne prican..radije ml 50 i nek ih minjan svako 2 miseca bar znan na cemu vozin :icon_thumright:

osim ako nemas drugih afiniteta prema slajdanjima i slicno  :laughing6:

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #7 : 11 Prosinac, 2009, 02:28:56 »
a ml su vec skupe, radije onda uzmem metzler koje sam vozio ovu sezonu, oni su ok ali isto je znala prednja porklizat kod naginjanja i cimanja, trebaju mi neke mekse malo.  :laughing7:

eto uglavnom odlucio sam se za te gume, sad mi samo jos treba netko rec gdje bi ih mogao narucit i sve 5.  :icon_thumright:

Offline duje87

• Tržnica : (+18)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: Split
« Odgovori #8 : 11 Prosinac, 2009, 08:11:51 »
http://www.auto-antonio.hr/sava/mc-29/120/70/12/product_details.html

http://www.auto-antonio.hr/sava/mc-29/130/60/13/product_details.html

http://www.auto-antonio.hr/bridgestone/molas-ml50/120/70/12/product_details.html

http://www.auto-antonio.hr/bridgestone/molas-ml50/130/60/13/product_details.html

skupe? razlika je u svin dimenzijama oko 50kuna po gumi,sta znaci 100 po setu..s obzirom da nes minjat vise od 2-3 puta godisnje,znaci maximalno 300kuna godisnje razlike u cijeni izmedju smeca i najbolje gume na trzistu..neznan :dontknow:

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #9 : 11 Prosinac, 2009, 08:33:27 »
od kad je to ml najbolja guma na trzistu  :toothy9: a i sporty nije bas tako losa makar nije ni meni bas nesto..pricalo se da je smjesa ista ko i kod RS

Offline DvdAerox

• Tržnica : (0)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: nigđe
  • Moj Skuter: nista
  • MojSpuh: nema vise
« Odgovori #10 : 11 Prosinac, 2009, 09:43:06 »
po kisi dovoljno ti je 60km/h (po urici) u zavoju da poljubis pod, ali po suhome je odlicna, pogotovo na dobrom asvaltu..

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
  • Moj Skuter: runner vx200
  • MojSetup: prodano
  • MojSpuh: na mjestu
« Odgovori #11 : 11 Prosinac, 2009, 10:43:55 »
sava ko sava? jesi imao prilike vozit se na mc16 soft ?
e to je po meni guma prava za scoot, drzi brate koliko oces ali  1000 km i za smece je..i nema je kod nas za kupit. Ja cu uzet vjer za SP.a 2 komada..

sad se na vxru vozim sa mc29  i mogu samo rec rijeci hvale, super je po suhome a po mokrome ko svaka, nijedna ne drzi po mokrome...

evo vec je imam 3000km i sad je pomalo za mmjenjanje, zadnja je...ali 90 posto agresivne voznje.
4t

Offline Pupo

• MS počasni član
  • Tržnica : (+1)
  • maxi forumaš
  • Mjesto: ZG/Pž
  • Moj Skuter: Area 51
« Odgovori #12 : 11 Prosinac, 2009, 10:44:03 »
smece..jednon ih uzea za cvaju i tragerdija..sava ko sava postane kamen nakon nekog vrimena,mislin da mi prednja nije izdrzala par iljada,a o zadnjoj da ne prican..radije ml 50 i nek ih minjan svako 2 miseca bar znan na cemu vozin :icon_thumright:

osim ako nemas drugih afiniteta prema slajdanjima i slicno  :laughing6:

Pa promjeni i savu svaka 2 mjeseca pa ti ni ona neće bit ko kamen! Žalostno je što ima dosta ljudi sa stereotipima i koji voze na dunlopu otkad imaju skuter, al znaju da je sava smeće i da je ml50 odlična guma (iako bi je ja prije stavio na traktor nego na skuter)

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #13 : 11 Prosinac, 2009, 15:44:52 »
sava ko sava? jesi imao prilike vozit se na mc16 soft ?
e to je po meni guma prava za scoot, drzi brate koliko oces ali  1000 km i za smece je..i nema je kod nas za kupit. Ja cu uzet vjer za SP.a 2 komada..

sad se na vxru vozim sa mc29  i mogu samo rec rijeci hvale, super je po suhome a po mokrome ko svaka, nijedna ne drzi po mokrome...

evo vec je imam 3000km i sad je pomalo za mmjenjanje, zadnja je...ali 90 posto agresivne voznje.
a vozio sam na nrgu od rodjaka, on dobio kao serijske te gume i nakon predenih 4tkm su bile vec plastike, na dodavanja gas kod izlazka iz zavoja u bok bi isla, tak isto na frendovom nrgu nakon 7tkm, al vjerujem da je sasvim dobra dok je nova, kao vecina guma.

budem uzeo mc29 pa kao gumy, uzmem novu stavim naprijed, staru prednju nazad.  :icon_thumright:

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #14 : 11 Prosinac, 2009, 15:50:26 »
ja imam mc 29 sporty 130/60/13 mene dodju 500kn gume. super drze po suhom i po mokrom dosta drze ali 6-7tkm poslije su tako tako... zanci svakih 6-7 tkm mjenjat i drzi super i po suhom i mokrom
ja svaku sezonu kupim druge,jer meni je guma jako bitna kod skutera

Offline gokiSP

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • .
« Odgovori #15 : 11 Prosinac, 2009, 15:59:57 »
sporty je ista guma ko ran skut..guma drzi ali jako brzo moze i proklizat  :icon_biggrin:

mc16 racing soft ima u hr za kupit i ujuedno je i jedina trkaca guma koju mozes kupit u hr

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #16 : 11 Prosinac, 2009, 16:02:09 »
a vozio sam na nrgu od rodjaka, on dobio kao serijske te gume i nakon predenih 4tkm su bile vec plastike, na dodavanja gas kod izlazka iz zavoja u bok bi isla, tak isto na frendovom nrgu nakon 7tkm, al vjerujem da je sasvim dobra dok je nova, kao vecina guma.

budem uzeo mc29 pa kao gumy, uzmem novu stavim naprijed, staru prednju nazad.  :icon_thumright:
ja sam mislio na racing super soft. nevjerujem da je ona izdrzala 4t km, jer na 1500 vec puca  :frajer:
 nekuzim te sheme sa stavljanjem prednje gume odostraga, nebi se ja bas vozio sa 120 iza...
« Zadnja izmjena: 11 Prosinac, 2009, 16:03:40 marko209vx »
4t

Offline giannelli

• OPREZ na tržnici
  • maxi forumaš
  • *
  • Banned!
  • Warn a brother (WB)
« Odgovori #17 : 11 Prosinac, 2009, 16:04:09 »
ja sam mislio na racing super soft. nevjerujem da je ona izdrzala 4t km, jer na 1500 vec puca  :frajer:
e vidis, mislio sam si dal postoji mc16 sa drugacijiom smjesom nego ove serijske sto idu, nije to ta onda.  :laughing7:

ne znam kako kod roxa i drugih, al u aprilie su 130/60-13 naprijed nazad.

Offline seba

• Tržnica : (-1)
  • maxi forumaš
  • Banned!
  • Mjesto: Vrbovsko
  • Moj Skuter: sr 150
  • Moja Kaciga: ktm
  • MojSpuh: sp 180
« Odgovori #18 : 11 Prosinac, 2009, 16:13:35 »
e vidis, mislio sam si dal postoji mc16 sa drugacijiom smjesom nego ove serijske sto idu, nije to ta onda.  :laughing7:

mozes stavit odostraga i 140/60/13 ja tako imam sad
znaci prednja 130/60/13 zadnja 140/60/13

Offline marko209vx

• forumski skuteraš
« Odgovori #19 : 11 Prosinac, 2009, 16:14:39 »

aha,nisam znao jer na runnerima je 120 130
4t