Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

VX... ubrzanje i ubrzanje.. lud sam više.

<< < (4/4)

X-Spirit:

--- Citat: crogenie - 11 Prosinac, 2009, 02:28:01 ---Hvala na odgovoru. Uzeo sam remen od vxr-a zato jer sam mislio da je bolje da bude sve od vxr-a kad sam vec kit stavio.. Radi krajnje čisto.
Nisam danas imo šubler da izmjerim ovu bolcnu, makar znam da je multivar za vx-a, 100%, tako da je sigurno duza.
Sta je najgore, sa skuterom sam bio dobio jedan multivar, al je imao velikog lufta. Ne znam jel bio potrošena piksna u multivaru, ili sama bolcna. Onda sam bio to odnio kod tokara, da mi izbaci tu piksnu i upreša novu od fosforne bronce, al on je reko da je nema i da je skupa. I tamo mi ostala ta bolcna, a glupo mi sad ic tamo i pitat ga jel zna di je to a bilo ljetos..

Pogledat cu malo po forumu da vidim duzinu bolcne na VXR-u, pa cu skratit ovu svoju. (kod tokara naravno :D )
@marko209vx
meni su roline zveckale i na vx serijskom variju, a i na multivaru. Sumnjam da zveckanje ima veze s bolcnom.

--- Kraj citata ---

Bolcna

- VX: 46.9
 - VXR: 45.6

marko209vx:

--- Citat: X-Spirit - 11 Prosinac, 2009, 07:57:03 ---Bolcna

- VX: 46.9
 - VXR: 45.6

--- Kraj citata ---
da znam da je razlika u bolcni ali svi kazu da to ne igra ulogu da se remen digne do kraja...neznam ja se vozim ca vx multivarom a probao sam i od vxr-a i nema razlike...

X-Spirit:

--- Citat: marko209vx - 11 Prosinac, 2009, 11:02:13 ---da znam da je razlika u bolcni ali svi kazu da to ne igra ulogu da se remen digne do kraja...neznam ja se vozim ca vx multivarom a probao sam i od vxr-a i nema razlike...

--- Kraj citata ---

e to nije istina, probao sam kod sebe i motor nije imao krajnje, dok nisam skuzio u cem je caka, VXR.ov remen na VX.ovom multivaru se ne dize do kraja u sto sam se uvjerio nedavno, kada je frend zabunom stavio stavio bolcnu od VX.a na VXR, i dobro se vidjelo da remenu fali dosta od kraja....

kristijanSR70:
vxr ima uzi remen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju