Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
VX... ubrzanje i ubrzanje.. lud sam više.
kristijanSR70:
a zute oprugice i pretpostavljam bijeli centralni....e sad koje role idu uz 4road....mozda i tu ima nesto.
svbeljan:
cini mi se da clan duje87 ima vxr-a u dijelovima pa ga pitaj ako ima getribu.
X-Spirit:
Pa nije ni cudo sto ne mozes postelat motor, imas multivar od VX.a a remen od VXR.a, to ti ne ide jedno s drugim, skrati tu bolcnu ak mislis ostaviti remen od VXR.a, al prvo provjeri sublerom duljinu, to ti je prvi razlog sto ne mozes postelat, drugo kupi getribu od VXR.a i ubaci rolice 13.5-14g i to ti je manje vise to, i bijeli centralni....
A sto se tice 4road.a na serijskog VX.a idu rolice koje se dobiju s njim u paketu, sad ne znam tocno koje al nesto jako lagano, dok na VXR.u pise da se ostave serijske rolice...
marko209vx:
--- Citat: X-Spirit - 11 Prosinac, 2009, 00:03:27 ---Pa nije ni cudo sto ne mozes postelat motor, imas multivar od VX.a a remen od VXR.a, to ti ne ide jedno s drugim, skrati tu bolcnu ak mislis ostaviti remen od VXR.a, al prvo provjeri sublerom duljinu, to ti je prvi razlog sto ne mozes postelat, drugo kupi getribu od VXR.a i ubaci rolice 13.5-14g i to ti je manje vise to, i bijeli centralni....
A sto se tice 4road.a na serijskog VX.a idu rolice koje se dobiju s njim u paketu, sad ne znam tocno koje al nesto jako lagano, dok na VXR.u pise da se ostave serijske rolice...
--- Kraj citata ---
mislim da mu bolcna ne igra ulogu, u leru malo susakju rolice i to je to..
crogenie:
--- Citat: X-Spirit - 11 Prosinac, 2009, 00:03:27 ---Pa nije ni cudo sto ne mozes postelat motor, imas multivar od VX.a a remen od VXR.a, to ti ne ide jedno s drugim, skrati tu bolcnu ak mislis ostaviti remen od VXR.a, al prvo provjeri sublerom duljinu, to ti je prvi razlog sto ne mozes postelat, drugo kupi getribu od VXR.a i ubaci rolice 13.5-14g i to ti je manje vise to, i bijeli centralni....
--- Kraj citata ---
Hvala na odgovoru. Uzeo sam remen od vxr-a zato jer sam mislio da je bolje da bude sve od vxr-a kad sam vec kit stavio.. Radi krajnje čisto.
Nisam danas imo šubler da izmjerim ovu bolcnu, makar znam da je multivar za vx-a, 100%, tako da je sigurno duza.
Sta je najgore, sa skuterom sam bio dobio jedan multivar, al je imao velikog lufta. Ne znam jel bio potrošena piksna u multivaru, ili sama bolcna. Onda sam bio to odnio kod tokara, da mi izbaci tu piksnu i upreša novu od fosforne bronce, al on je reko da je nema i da je skupa. I tamo mi ostala ta bolcna, a glupo mi sad ic tamo i pitat ga jel zna di je to a bilo ljetos..
Pogledat cu malo po forumu da vidim duzinu bolcne na VXR-u, pa cu skratit ovu svoju. (kod tokara naravno :D )
@marko209vx
meni su roline zveckale i na vx serijskom variju, a i na multivaru. Sumnjam da zveckanje ima veze s bolcnom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju