Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
po boji svijećice imaš previše benzina zj. preveliku diznua onih točkica će uvijek biti jer voziš 2T motor koji 30%goriva razbacuje u auspuh
a koju da stavim...sad je 90 dizna i gljiva malossi e5 i moro sam gljivu izolirat jer je gusio a ak satvim jos manju diznu morat cu gljivu jos izolirat ili ...ali to ajde i nije toliko bitno jer za par dana stize karb 20,5 pa mi bolje ako mozes reci koju diznu da satvim onda u 20,5 s gljivom malossi e5...
Karb 20,5 od BB-a je napravljen da ima više goriva na manjim otvorima gasa, odnosno takva je igla (špičasta). Znači uz pravi odabir glavne dizne to bi sa gljivom moglo dobro funkcionirati
da znam zato ga i uzimam a u ostalom on je seriski pa vuce malo vise zraka a mal manje goriva pa bi trebo i mal manje trosit ...ugl ak mi moze neko rec koju diznu da stavim za pocetak odprilike za taj set up pa cu ja kasnije jos probavat broj tam broj vam al ak moze nneko sam odp da znam odkale pocet
a taj dellorto 20,5 kaku on ima iglu?
znaci da probam na svoj set up s 75 onak ugrubo pa onda jos malo probat mal vecu i manju pa vidjet
pa je mos rec odp onda 85 90 koju ...pomagaj ak znas nemoj okolisat...