Tehnički kutak > Tuning skutera

Neravnomjerno trosenje diska - moguci razlozi?

<< < (3/5) > >>

ive_91:
meni su do sad na motorima svi diskovi takvi.. i na autu isto ima tak valove kad prođem noktom.. a nisu diskovi prastari.. i opet sve koci odlicno svigdje.. oke.. treba mu kojih xxx km da sjedne na svoje ali to je oke..

3alfa3:
Smece (metalno) u ferodama je napravilo zlj#bove. Mozes jedino promijeniti firmu plocica i nadati se da nece biti isto.

Dobro si primjetio da takav disk uzrokuje dulju prilagodbu novih plocica jer se one sada moraju potrositi po njemu da bi tek onda nalijegale punom povrsinom.

dhorvat:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Prosinac, 2009, 19:32:04 ---Smece (metalno) u ferodama je napravilo zlj#bove. Mozes jedino promijeniti firmu plocica i nadati se da nece biti isto.

Dobro si primjetio da takav disk uzrokuje dulju prilagodbu novih plocica jer se one sada moraju potrositi po njemu da bi tek onda nalijegale punom povrsinom.

--- Kraj citata ---

Tako je meni već barem 5 godina i uvijek sam stal kad sam trebal  :laughing7:

R@kija:
odi u hak u siget oni ti tokare diskove dok su anmontirai..nista se ne skida i tak je onda najbolje napravit..mozda mogu an skuteru..na autima tak rade...

nrg extreme:
ma mislim da ti valovi ni nemaju značajnog utjecaja na efekt kočenja,naravno kad se ulegnu pločice na diskove.
meni je na nrg-u ista situacija već dugo vremena. ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju