Tehnički kutak > Tuning skutera
Neravnomjerno trosenje diska - moguci razlozi?
PanTheR_oo7:
--- Citat: te-te-ac - 10 Prosinac, 2009, 13:38:34 ---neisplati se poravnavat disk.. vozi tak i to je to..
ja sam mislio svoj poravnavat pa mi tokar reko da se neisplati to radit.. opet ce doc do toga ako je doslo i kad je bio nov.. ::) :dontknow:
dok koči teraj..
--- Kraj citata ---
Gore je rekao da je stavio nove plocice, pa ako mu tokar poravna disk, ne mora znaciti da ce opet imati isti problem.
Ko zna kakve su bile stare pakne...
PanTheR_oo7:
Jel moguce da se pakna slomi / prepolovi u svom lezistu, ali posto ne moze ispasti (jer je uz sami disk) da cijelo vrijeme ostri coskovi pakne struzu po disku i tako prave "kanale"???
ivanm:
pakne i pločice su mekše od diskova, pogotovo od inox diskova na piaggiu i minarelliju..
ako u pločici ima dijelova materijala koji su tvrđi od čelika, onda dolazi do neravnomjernog trošenja..
pregledaj da čeljust nije spigana ako pločice ne koče ravnomjerno..
Zeljac:
i meni se isto tako dere disk a nema puno km ne znam od cega je to ali odlicno koci sa sada imam serijske diskove i fredove plocice i predobre su za razliku od aprilinih originarlnih zato jer cvile ali to sam bio rjesio tak da sam po sredini napravio crtu ali opet mi se bas dere jebacki sredina diska i nija ravno ko da su neki valovi :icon_scratch:
dhorvat:
Razumijem SlowRidera. Od kad mu se desilo to kaj mu se desilo počeo je malo ozbiljnije razmišljati o sigurnosti :dontknow:
Trebali bi se svi ugledati u njega, a ne se zafrkavati dok se i nama isto ne desi. :angry7:
BTW. ja već kupio zadnji disk al nikako da ga ugradim :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju