Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (17/19) > >>

_r0bi_:

--- Citat: dino gp1 - 11 Prosinac, 2009, 22:43:39 ---Može 17.5 u kombinaciji i sa replicom ako je neki slabiji spuh u igri...

--- Kraj citata ---

...znaci a issse jedan kaze ovak drugi onak...al doro'... kazes ovak 17.5+replika+zx npr....haaa :dontknow:

...cek a zast ti imas 19 na replici...aaaaaaa..... :toothy11: ::)
...a nes cu vald' od tih svih  kombinacija skontat...a onaj malossi multivar 2000 to ide zajdno s kitom gore ili moze ostat seriski varomatic.....(Pupo sori zbog  MALOG bijezanja s teme)....:)
...hvala ti na savjetu...tj. hvala svima.... :notworthy:

dhorvat:
Ma stavi 19 i moli se da ne poskupi Eurosuper  :toothy9:

dino gp1:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Prosinac, 2009, 19:49:37 ---...znaci a issse jedan kaze ovak drugi onak...al doro'... kazes ovak 17.5+replika+zx npr....haaa :dontknow:

--- Kraj citata ---

U toj kombinaciji je ok :icon_thumright:

--- Citat: _r0bi_ - 12 Prosinac, 2009, 19:49:37 ---

...cek a zast ti imas 19 na replici...aaaaaaa..... :toothy11: ::)

--- Kraj citata ---

Jer imam midrace auspuh, dok sam imao replica spuh bio je 17.5 karb  :)

dhorvat:

--- Citat: dino gp1 - 12 Prosinac, 2009, 20:50:35 ---Jer imam midrace auspuh, dok sam imao replica spuh bio je 17.5 karb  :)

--- Kraj citata ---

Eto, sad ispada da ti radiš onak kak sam ja napisal. Mora da nam povjeruju ovaj puta  :dontknow:

:toothy12:

Antares:
Nemoj uzimat replicu zx i 17.5

Ako ti je do što manje potrosnje uzmi malossi/polini sport, top trophy + 17.5 + zx il neki slični auspuh, a ako te nije briga za potrošnju i višu cijenu, a opet žeiš trajan setup uzmi replicu il neki slični kit + 19 karb + yasuni R il neki slični auspuh.

Mislim da mješanje između tog dvoje nema smisla.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju