Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (18/19) > >>

dhorvat:
Ustvari da, replicu nisam nikad štelao pa neznam dal je 17.5 dosta, ali zato stojim iza base guseva  :binkybaby:

ivanm:
da se sve poštelat ali ne daje maksimum snage.. klasični delorto 17.5 ima dosta loš venturi i teško se štela, sjećam se kak je alfi zacvikala replica...
al on ju je doduše vrtio na nadru na 12000 okr...
inače ja sam malossi sport vozio na piaggiu na giannelli extra spuhu i 17.5 frgi i nikad problema...

_r0bi_:

--- Citat: Antares - 13 Prosinac, 2009, 12:34:48 ---Nemoj uzimat replicu zx i 17.5

Ako ti je do što manje potrosnje uzmi malossi/polini sport, top trophy + 17.5 + zx il neki slični auspuh, a ako te nije briga za potrošnju i višu cijenu, a opet žeiš trajan setup uzmi replicu il neki slični kit + 19 karb + yasuni R il neki slični auspuh.

Mislim da mješanje između tog dvoje nema smisla.

--- Kraj citata ---

...ok care :toothy12:...kak ti kaes... :notworthy:..ipak ti imas taj setup pa znas o cem se radi i kako to funkcionira... :laughing7:

...za prvu ruku mozda bude replika isla sa zx-om ali jako malo hehe... :laughing3:
...e a multivar 2000... ???

R@kija:

--- Citat: _r0bi_ - 13 Prosinac, 2009, 18:43:23 ---...ok care :toothy12:...kak ti kaes... :notworthy:..ipak ti imas taj setup pa znas o cem se radi i kako to funkcionira... :laughing7:

...za prvu ruku mozda bude replika isla sa zx-om ali jako malo hehe... :laughing3:
...e a multivar 2000... ???

--- Kraj citata ---

nije obavezno al ak imas vista love uzmi...

_r0bi_:

--- Citat: rakitje00 - 13 Prosinac, 2009, 18:48:24 ---nije obavezno al ak imas vista love uzmi...

--- Kraj citata ---

...oki-doki...a s njim se kao rupe izbrisu...ili...ispravi me ak grijesim.. :confused5:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju