Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (16/19) > >>

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 12 Prosinac, 2009, 13:00:10 ---ja sam vozio setup polini sport i yasuni r sa 17.5 karbom i 20.5.. dosta je velika razlika u ubrzanju... doduše nisam bio baš super poštelao prijenos, ali sama snaga motora je dosta veća i uočljiva..

--- Kraj citata ---

Pa SlowRider je probao 19 i kaže da je očigledna razlika. Ali tolko dići potrošnju za nešto sitno performansi  :dontknow: To je kompromis  :happy3:

ivanm:
moj ne troši puno, ovisno o stilu vožnje oko 5 litara..

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 12 Prosinac, 2009, 13:38:41 ---moj ne troši puno, ovisno o stilu vožnje oko 5 litara..

--- Kraj citata ---

Ja sa Yasunijem idem debelo preko 4 litre s tim da ga onda i ganjam. Nemam ga srca držat na "niskoj rezonanciji" budući da je širok powerband  :toothy12: Ali nikad preko 5 nije išla potrošnja, a vjeruj da motor ide fino  :headbang:

ivanm:
znam, al ja na razliku potrošnje od pola litre ne gledam...
mjesečno radim oko 600 km, to je 30 litara, da troši 4.5 litre bilo bi 27 litara i to je razlika od 24 kn mjesečno :-)

dhorvat:

--- Citat: ivanm - 12 Prosinac, 2009, 13:46:45 ---znam, al ja na razliku potrošnje od pola litre ne gledam...
mjesečno radim oko 600 km, to je 30 litara, da troši 4.5 litre bilo bi 27 litara i to je razlika od 24 kn mjesečno :-)

--- Kraj citata ---

uuuuu, ja se za 24 kune na serijskom auspuhu dopeljam do posla, nazad i još 5 kilometara na posel. 25 km sam udaljen od posla  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju