Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
Aerox007:
--- Citat: dino gp1 - 11 Prosinac, 2009, 22:43:39 ---Može 17.5 u kombinaciji i sa replicom ako je neki slabiji spuh u igri...
--- Kraj citata ---
Pa dovoljan mu je 17.5 za ono kaj on treba
PanTheR_oo7:
--- Citat: Antares - 11 Prosinac, 2009, 11:50:14 ---Panterin skuter je nov tako da se netrebaju ležaji mjenjat. Slična stvar (5000km) je bila s mojim pa se ekipa složila da se ne mjenjaju ako je skuter novi, a setup nije neki bjesni.
--- Kraj citata ---
Gilera ima mal vise od 5000 km.
Svaka cast, kad si zapamtio :notworthy:
Ovo mi je bilo vazno znati:
--- Citat: wonderkid - 11 Prosinac, 2009, 10:32:59 ---nije obavezno ali je preporucljivo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Hvala vam na objasnjenju i savjetima! :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
dhorvat:
--- Citat: dino gp1 - 11 Prosinac, 2009, 22:43:39 ---Može 17.5 u kombinaciji i sa replicom ako je neki slabiji spuh u igri...
--- Kraj citata ---
U principu ako se kupuje base kit, odnosno ako se slaže base setup što podrazumijeva najjači auspuh do Yasuni R-a onda je 17,5 jedino kaj treba. MHR replica, 17.5 i Yasuni R može jako fino ići i ne troši puno više od nekog base gusa :icon_thumright:
19 frg ja nikad nebi stavljao na ništa osim na base sa nekim midrace spuhom ili na sami midrace setup :icon_thumright:
giannelli:
--- Citat: Aerox007 - 11 Prosinac, 2009, 23:44:54 ---Pa dovoljan mu je 17.5 za ono kaj on treba
--- Kraj citata ---
samo da nije onaj phva id serijski piaggio, onaj iz malossi pakiranja je puno bolji za stelovanje.
ivanm:
ja sam vozio setup polini sport i yasuni r sa 17.5 karbom i 20.5.. dosta je velika razlika u ubrzanju... doduše nisam bio baš super poštelao prijenos, ali sama snaga motora je dosta veća i uočljiva..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju