Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (14/19) > >>

_r0bi_:

--- Citat: dhorvat - 11 Prosinac, 2009, 20:52:00 ---Nisam baš pratio dal je AC ili LC, ali za Trophyja ti netreba 19 ako je LC u pitanju. 17,5 uvrh glave. Da se i 17.5 pol naštelat da ide. Nije sve u veličini  :toothy3:

--- Kraj citata ---

......ej care kad bi mi reko sta je AC a sta LC...nisam jos toliko napredovo pa tak da znam o cem pricas...jbga :dontknow:
...P :nevin:upo sorkac sto sam opet malo s teme skrenio vald' nes zamjerit.... :notworthy:

....da da Trophy 17.5,ali replika 19.... :nevin:

fic:
ac je zracno hlađenje

lc vodeno hlađenje

_r0bi_:

--- Citat: fic - 11 Prosinac, 2009, 21:55:08 ---ac je zracno hlađenje

lc vodeno hlađenje

--- Kraj citata ---

...kolega hvala na odgovoru.... :grejt:

.....gospon dhorvat :icon_biggrin:...radi se o LC-u ili ti vodenom hladenju....ow yeah napredujem... :giggle:

speed:

--- Citat: Pupo - 11 Prosinac, 2009, 15:07:27 ---Može svaki prozujat, taman bio on i zlatni. Puno je tu faktora koji utječu na ležaj i njegovu (ne)trajnost! Sve ovisu kako se stavljaju, na čemu se voze, kakvo ulje, gorivo, voda u gorivu, zagrijavanje...

Najbolje kad mi netko kaže da su najbolji SKF iz Malossi pakiranja dok oni SKF iz RMS pakiranja nevaljaju a ležajevi identični :)

--- Kraj citata ---
gle nisam fusario i ugradjivao lezajeve cekicem ni koristio 2taktol...jednostavno su se raspali,imam i sliku negdje jos

dino gp1:

--- Citat: _r0bi_ - 11 Prosinac, 2009, 21:50:57 ---......ej care kad bi mi reko sta je AC a sta LC...nisam jos toliko napredovo pa tak da znam o cem pricas...jbga :dontknow:
...P :nevin:upo sorkac sto sam opet malo s teme skrenio vald' nes zamjerit.... :notworthy:

....da da Trophy 17.5,ali replika 19.... :nevin:

--- Kraj citata ---

Može 17.5 u kombinaciji i sa replicom ako je neki slabiji spuh u igri...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju