Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (13/19) > >>

Pupo:

--- Citat: speed - 11 Prosinac, 2009, 12:20:27 ---ma meni su na serijali sa spuhom jacim proprdili za 6000 km ntn :angry7:

--- Kraj citata ---

Može svaki prozujat, taman bio on i zlatni. Puno je tu faktora koji utječu na ležaj i njegovu (ne)trajnost! Sve ovisu kako se stavljaju, na čemu se voze, kakvo ulje, gorivo, voda u gorivu, zagrijavanje...

Najbolje kad mi netko kaže da su najbolji SKF iz Malossi pakiranja dok oni SKF iz RMS pakiranja nevaljaju a ležajevi identični :)

_r0bi_:

--- Citat: giannelli - 11 Prosinac, 2009, 00:34:24 ---znas kako je, malo se i popije i tema ode u qrac.  :laughing7:

al uzmi bar 19 karb za replicu, 17,5 je premalo, mada za base je dosta ak ces uzet ipak trophy, nisam citao bas svaki dio, jel mislis mjenjat spuh il ce ostat zx?

--- Kraj citata ---

...znaci karb 19(dobro nastelan)bi bio ok za repliku :laughing9:...ok a sto se tice spuha mislim da ce past yasuni R...jel neznam kak' bi se replika ponasala na zx-u tj.dali bi se uopce ponasala.... :o

....a Trophy bi mogo sa zx-om... ???

giannelli:
trofi zx i 19 je jos najisplatljivija opcija.

mhr replica i yasuni je isto dobra opcija, provjereno nekoliko puta, samo 3alfa3 je uz dobro postelan karb preso s replicom 30.000km na 19 i yasuni r.

_r0bi_:

--- Citat: giannelli - 11 Prosinac, 2009, 16:48:33 ---trofi zx i 19 je jos najisplatljivija opcija.

mhr replica i yasuni je isto dobra opcija, provjereno nekoliko puta, samo 3alfa3 je uz dobro postelan karb preso s replicom 30.000km na 19 i yasuni r.

--- Kraj citata ---

...ok care...hvalla ti na pomoci tj.prijedlogu...
...i jedna i druga kombinacija su ok...tak da cu vidit...koliko para toliko i muzike.... :odlicno:

dhorvat:
Nisam baš pratio dal je AC ili LC, ali za Trophyja ti netreba 19 ako je LC u pitanju. 17,5 uvrh glave. Da se i 17.5 pol naštelat da ide. Nije sve u veličini  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju