Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
_r0bi_:
--- Citat: Antares - 10 Prosinac, 2009, 14:45:49 ---Netreba ti full sintetika ulje na replicu. Imaš rabljenih relica na tržnica (bar ih je prije bilo) po 600kn, a par km. Za razliku u cijeni kupiš 19/21 karb.
--- Kraj citata ---
...full sintetika da/ne(osobni izbor... :toothy3:)e legos a ti kad si na ranericu stavio mhr sta si jos mijenjo i koliko te to se kostalo od prilike....i kak to sad ide(max speed)...koliko si km preso..i dali si zadovoljan.... :ljetodobar:
dhorvat:
Svi pričaju o dugotrajnosti MHR replica kita. Ali to mi je sve čudno malo. Pa kolko bi ja trebao voziti taj kit da bi ga potrošio do krajnje granice kad na Trophyju na 32000 nisam ni klip zamijenio a kamoli brusio kaj :dontknow:
To bi značilo da bi mi MHR replica trajala 60000? :icon_scratch:
Pa kvragu tko radi tolke kilometre sa kitom? :toothy11:
Koji kit je osjetljiviji na ganjanje na hladno, TP/DR ili MHR replica? To bi trebalo presuditi u odabiru :headbang:
dino_sk:
--- Citat: SlowRider - 10 Prosinac, 2009, 13:39:49 ---http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/DR00091/Racing+cylinder+DR+68cc+Evo.aspx
neznam tocno o kakvom se dodatku radi, ali postoji od polinija za 2,50€
a ima i kompletan http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/DR00097/Racing+cylinder+DR+68cc+Evo.aspx
Sto se tice sport cilindara, to je sve vise manje isto, puno vise ovisi o ostalim dijelovima sto se tice performansi...
--- Kraj citata ---
koliko je ta cjena u eurima ?
_r0bi_:
[
--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 15:59:50 ---Svi pričaju o dugotrajnosti MHR replica kita. Ali to mi je sve čudno malo. Pa kolko bi ja trebao voziti taj kit da bi ga potrošio do krajnje granice kad na Trophyju na 32000 nisam ni klip zamijenio a kamoli brusio kaj :dontknow:
Koji kit je osjetljiviji na ganjanje na hladno, TP/DR ili MHR replica? To bi trebalo presuditi u odabiru :headbang:
--- Kraj citata ---
....e sad mi jos reci da imas serisku radilicu na Trophyju :toothy10:...i onda odma uzimam....hehe..tako nes meni treba....sedi i vozi...bez brige i pameti...ali nekek me replika vuce.... :glasses2:..neznam..
...btw..naravno da ih treba zagrijat...a ne odma gas-gas ko' Severina....hehe :laughing6:
Losinj:
--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 15:59:50 ---Svi pričaju o dugotrajnosti MHR replica kita. Ali to mi je sve čudno malo. Pa kolko bi ja trebao voziti taj kit da bi ga potrošio do krajnje granice kad na Trophyju na 32000 nisam ni klip zamijenio a kamoli brusio kaj :dontknow:
--- Kraj citata ---
e vis dobro da si ovo pitao,samo sto mene zanima kolko je malossi sport osjetljiv jer imam naviku zagrijat ga barem do dvije crtice na cukama i onda krenem polako nekih kilometar 2 i onda ful il kako mi se da...tocim tts...aj neko da mi kaze dal je ok kad ga upalim da odma krenem samo da se vozim cca 50 jer nekako po ovoj zimi mi se i neda cekat na mjestu dok se on zagrije....brrr
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju