Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (7/19) > >>

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 10 Prosinac, 2009, 13:13:21 ---DR evo je best buy, za 99€ LC verzija minarelli. Polini i malossi su skoro 50% skuplji... inace DR evo ima AW klip koji koristi malossi i polini...

a mislim da vaznu ulogu u dugotrajnosti ima i oblik ispusnog kanala, DR i TOP imaju u obliku kruga, a malossi u obliku elipse gdje karike manjom povrsinom dodiruju stjenku cilindra.

--- Kraj citata ---
a za piaggio ??

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 10 Prosinac, 2009, 13:21:25 ---a za piaggio ??

--- Kraj citata ---

http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/DR00091/Racing+cylinder+DR+68cc+Evo.aspx

neznam tocno o kakvom se dodatku radi, ali postoji od polinija za 2,50€

a ima i kompletan http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/DR00097/Racing+cylinder+DR+68cc+Evo.aspx

Sto se tice sport cilindara, to je sve vise manje isto, puno vise ovisi o ostalim dijelovima sto se tice performansi...

_r0bi_:

[/quote]
--- Citat: Rossi - 10 Prosinac, 2009, 11:56:49 ---Tp Trophy je kvalitetniji i od malossi gusa i polni gusa ...a od stage  6 da ne pricam koliko je kvalitetniji.....onda ide polini pa malossi...malossi je u ovih zadnjih par godina poceo da fuseri to je nemgouce.....kad sam uzeo svog sporta novog i pogledo zavrsnu obradu ....pa jbt ono nije moguce...koda su se igrali tj poceli se igrat i onda ostavili nedovrseno i dosadilo im ....malo sam ja to dotjero i sad je ok ...defintivno ako ides na base kit tp trophy a ako hoces slabiji midrace ...mhr replicu ...lijepo ide a dugo traje :)

--- Kraj citata ---
....znaci onda otpada i polini i malossi sport....a upadaju u igru Tp Trophy...ili Mhr replika...koja mi se malo vise svida....znaci mhr u kombinaciji sa yasuniem R i seriskim 17.5 karbom...bi moglo valjat....kaze Rossi:"lijepo ide a DUGO traje"....e najvise u toj cijeloj prici me zanima taj DUGO....kvalitetno full sintetika ulje i zagrijavanje prije voznje=puno km.....hmmm ???

... skolski lega nije mi cilj bit najbrzeji u "selu".... :nono:bitna mi je sigurna i  duga voznja.... :headbang:

...e kolega slow...kako se ponasaju tvoje blokade na mhr tj. na Tp... :dontknow:

Antares:
Netreba ti full sintetika ulje na replicu. Imaš rabljenih relica na tržnica (bar ih je prije bilo) po 600kn, a par km. Za razliku u cijeni kupiš 19/21 karb.

Iwo SR Tuono:
koliko je polini corsa daleko od replice po snazi?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju