Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (6/19) > >>

fic:

--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 12:04:49 ---DR evo JE TP Trophy!

--- Kraj citata ---

tjesi se ;D ;D ;D ;D

salim seeee :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

dhorvat:

--- Citat: fic - 10 Prosinac, 2009, 12:13:14 ---tjesi se ;D ;D ;D ;D

salim seeee :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

Vidjet ćemo za nekih 30 000 km dal je isti  :toothy9:

Aerox007:

--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 12:43:05 ---Vidjet ćemo za nekih 30 000 km dal je isti  :toothy9:

--- Kraj citata ---

Moramo po ljeti svaki vikend zapicit negdje da ga testiramo :toothy10:

te-te-ac:

--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 00:18:43 ---......a tvoj rox skolski kolega sta ima gore....aaa.a.a.a... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

--- Citat: J.U.R.C.A - 10 Prosinac, 2009, 10:09:35 ---ja bi uzeo top performances trophy, ostavio ZX-a i nastelao taj karburator sa serijskim filterom i red spongeom! i naravno prijenos postelao i to je to!

za all day use nista jace ne treba a uvijek imas rezervu za specijalu(ako zariba).

--- Kraj citata ---

imam trophya s giannelliem sp6 .. karb 17.5 .. tp vario .. fly (zgorio trenutno  :icon_biggrin: ) ..redspone i to je to.. ja sam zadovoljan.. za moje potrebe je super.. odvozena je druga sezona s njime.. radili su se i km ..bio na zadnjeme da nepricam.. napravljen servis kod gamija.. sve je jos super.. zamjenio klip (mogao je jos vozit ali ono.. ) i to je to..

ako mislis bit najbrzi u selu za to ces se morat potrudit malo vise  :icon_biggrin: :icon_tongue: nemoj racunat mene..   :toothy11:

SlowRider:
DR evo je best buy, za 99€ LC verzija minarelli. Polini i malossi su skoro 50% skuplji... inace DR evo ima AW klip koji koristi malossi i polini...

a mislim da vaznu ulogu u dugotrajnosti ima i oblik ispusnog kanala, DR i TOP imaju u obliku kruga, a malossi u obliku elipse gdje karike manjom povrsinom dodiruju stjenku cilindra.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju