Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 09:46:33 ---Daj se nemoj preveć javljat ak neznaš.
MHR replica ako se pravilno uštela sa nekim base auspuhom traje ko dvije serijske termogrupe :toothy11:
Karike nakon 20 000 još netreba mijenjat :drunken_smilie:
Trophy navodno ima kvalitetniji gus od oba Sporta, Polinija i Malossija tako da je on podosta dugotrajan. Ali nikasil na alu cilindrima je još izdržljiviji. I još k tome da voziš MHR replicu na ZX-u ili Yasuni R-u to ti je kombinacija koja dobro uštelana može trajati i trajati... i trajati... i trajati :glasses9:
--- Kraj citata ---
Zakaj to nisi prije reko pa bi i ja MHR replicu kupil?
Rossi:
Tp Trophy je kvalitetniji i od malossi gusa i polni gusa ...a od stage 6 da ne pricam koliko je kvalitetniji.....onda ide polini pa malossi...malossi je u ovih zadnjih par godina poceo da fuseri to je nemgouce.....kad sam uzeo svog sporta novog i pogledo zavrsnu obradu ....pa jbt ono nije moguce...koda su se igrali tj poceli se igrat i onda ostavili nedovrseno i dosadilo im ....malo sam ja to dotjero i sad je ok ...defintivno ako ides na base kit tp trophy a ako hoces slabiji midrace ...mhr replicu ...lijepo ide a dugo traje :)
Aerox007:
--- Citat: Rossi - 10 Prosinac, 2009, 11:56:49 ---Tp Trophy je kvalitetniji i od malossi gusa i polni gusa ...a od stage 6 da ne pricam koliko je kvalitetniji.....onda ide polini pa malossi...malossi je u ovih zadnjih par godina poceo da fuseri to je nemgouce.....kad sam uzeo svog sporta novog i pogledo zavrsnu obradu ....pa jbt ono nije moguce...koda su se igrali tj poceli se igrat i onda ostavili nedovrseno i dosadilo im ....malo sam ja to dotjero i sad je ok ...defintivno ako ides na base kit tp trophy a ako hoces slabiji midrace ...mhr replicu ...lijepo ide a dugo traje :)
--- Kraj citata ---
Ja kad sam kupovo kit nisu imali trophy-a jer se kao vise ne proizvodi, ali imas nesto slicno trophyu, DR evo
dhorvat:
--- Citat: Aerox007 - 10 Prosinac, 2009, 11:58:51 ---Ja kad sam kupovo kit nisu imali trophy-a jer se kao vise ne proizvodi, ali imas nesto slicno trophyu, DR evo
--- Kraj citata ---
Nemoj iste stvari tretirati kao slične :jerk:
DR evo JE TP Trophy!
Završna obrada je lošija na DR-u koja se riješi 5 minutnim laganim turpijanjem rubova kanala turpijicom za nokte :notworthy:
I da... Iz iste linije u tvornici izlaze :laughing7:
Aerox007:
--- Citat: dhorvat - 10 Prosinac, 2009, 12:04:49 ---Nemoj iste stvari tretirati kao slične :jerk:
DR evo JE TP Trophy!
Da je mala muško zvala bi se duško :toothy3:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju