Tehnički kutak > Tuning skutera

Polini vs Malossi

<< < (4/19) > >>

_r0bi_:
...ma novo je novo reci ti sta os....a i odakle ti to da je 2 mikice....ja gledo na sip-u cca 170 e ako pricamo o Yasuniju obojica...a da j#boga ti... :frajer:

Aerox007:

--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 00:43:28 ---...ma novo je novo reci ti sta os....a i odakle ti to da je 2 mikice....ja gledo na sip-u cca 170 e ako pricamo o Yasuniju obojica...a da j#boga ti... :frajer:

--- Kraj citata ---

Kod naseg mutavog jakopca je 2300kn tak nes

_r0bi_:
...ma daj covijece to je stvarno previse....bogami ga do'ro deru ti tvoji onda na dijelovima...ak oces ivan_sp ti se bavi s tim narucuje dijelove...javi se njemu nisi lud dat 2300 jao...ja sam buzzetti naogaru narucio i sve proslo 5+...i ovim putem mu se zahvaljujem jos jednom pre j**** nogar....tak da kak os :laughing7:

dhorvat:

--- Citat: Aerox007 - 09 Prosinac, 2009, 23:32:02 ---Gus ce uvjek duze trajat od aluminija ak ce bit pravilno razradjen

--- Kraj citata ---

Daj se nemoj preveć javljat ak neznaš.

MHR replica ako se pravilno uštela sa nekim base auspuhom traje ko dvije serijske termogrupe  :toothy11:

Karike nakon 20 000 još netreba mijenjat  :drunken_smilie:

Trophy navodno ima kvalitetniji gus od oba Sporta, Polinija i Malossija tako da je on podosta dugotrajan. Ali nikasil na alu cilindrima je još izdržljiviji. I još k tome da voziš MHR replicu na ZX-u ili Yasuni R-u to ti je kombinacija koja dobro uštelana može trajati i trajati... i trajati... i trajati  :glasses9:

J.U.R.C.A:
ja bi uzeo top performances trophy, ostavio ZX-a i nastelao taj karburator sa serijskim filterom i red spongeom! i naravno prijenos postelao i to je to!

za all day use nista jace ne treba a uvijek imas rezervu za specijalu(ako zariba).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju