Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
Aerox007:
--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 00:07:30 ---...opa skolski kolega :notworthy:pa falla na savjetu.....a moram pitat posto sam novi a da lovu ne lupam bzvz...di nebi trebo kuis...reko idem temicu jednu otvorit pa vald ce neko nes napisat a da.... :toothy9:...sta je na tom tvom roxu(koji kit koliko konja)...si imo kakih probleema..... :angry9:
--- Kraj citata ---
Dr evo, PHVA 17.5, ZX skupljam pare za yasunija R...hvala bogu zasad neam problema
_r0bi_:
...hehe skupljanje lega'nini...ha to je ok a cijena je 170 evrica...i to bi u kombinaciji s polinijem sport(gus)i 17.5 karbom (postelanim) trebalo ok ic....hmmm..i koja tu max speed moze bit.... ???
......a tvoj rox skolski kolega sta ima gore....aaa.a.a.a... :icon_tongue:
Aerox007:
--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 00:18:43 ---...hehe skupljanje lega'nini...ha to je ok a cijena je 170 evrica...i to bi u kombinaciji s polinijem sport(gus)i 17.5 karbom (postelanim) trebalo ok ic....hmmm..i koja tu max speed moze bit.... ???
......a tvoj rox skolski kolega sta ima gore....aaa.a.a.a... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Cek oces rec da moj rox nevalja?
_r0bi_:
...ej lega ma ne :notworthy:...neznam odakle si ti to izvuko...al ne ne nisam to htijeo rec mozda si ti nes krivo protumacio....tak da...sori ak jesi....nije namjerno....nego de ti meni reci yasuni R(170 evrica)...jel vrijedi dat te pare za njeg....to bi za taj polini bilo ok...haaaa ::)
Aerox007:
--- Citat: _r0bi_ - 10 Prosinac, 2009, 00:28:47 ---...ej lega ma ne :notworthy:...neznam odakle si ti to izvuko...al ne ne nisam to htijeo rec mozda si ti nes krivo protumacio....tak da...sori ak jesi....nije namjerno....nego de ti meni reci yasuni R(170 evrica)...jel vrijedi dat te pare za njeg....to bi za taj polini bilo ok...haaaa ::)
--- Kraj citata ---
Ma naso sam u pekarni rabljenog za 800kn, nema sanse da dam 2soma za novog :nono:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju