Tehnički kutak > Tuning skutera
Polini vs Malossi
_r0bi_:
...znaci polini gus...uz pravilnu razradu bi mogo trajat....ok e sad jel bi to moglo trajat na seriskoj radilici koja ima 12 milja a da ona neode u k****...ili bi i nju trebo mijenjat...jal ja bi nes od ta dva kita al da nemoram stalno cackat po to a da to ide....i da naravno nebude problema....haa ...sta vi kazete na to.... ???
Aerox007:
--- Citat: _r0bi_ - 09 Prosinac, 2009, 23:43:02 ---...znaci polini gus...uz pravilnu razradu bi mogo trajat....ok e sad jel bi to moglo trajat na seriskoj radilici koja ima 12 milja a da ona neode u k****...ili bi i nju trebo mijenjat...jal ja bi nes od ta dva kita al da nemoram stalno cackat po to a da to ide....i da naravno nebude problema....haa ...sta vi kazete na to.... ???
--- Kraj citata ---
Serijska radilica je ok ako nije popigana jedini problem su ti lezajevi radilice koji ce to uskoro otic(jos koji 10k km mozda)
te-te-ac:
stavi ono sta ti je dostupnije.. djelovi i to..
po meni stavi gus.. ako je radilica dobra ne ju dirat.. mozda promjenit lezajeve i to je to.. dobro ga ustelat i nemas briga..
a sad dal je malossi ili polini po meni nisu to neki midrace/HE kitovi da se osjeti ..bolje hladi i sta ja znam.. tak da.. isti k**ra*.. drugo pakovanje.. :icon_biggrin:
uglavnom: bit je dobro postelat i neprckat puno.. :icon_thumright:
_r0bi_:
...molim...oce haaa...jbga onda bolje sve stavit novo gore i to je to...el...nema vise zajebancije...a karb nebi moro mijenjat ovaj bi bio ok(seriski)...jedino yasunia nabacit umjesto zx-a...iako mi kaze lega da bi i on mogo ostat...da bi bilo ok kao.... :dontknow:...sta ti kaes na to... ;D
_r0bi_:
...opa skolski kolega :notworthy:pa falla na savjetu.....a moram pitat posto sam novi a da lovu ne lupam bzvz...di nebi trebo kuis...reko idem temicu jednu otvorit pa vald ce neko nes napisat a da.... :toothy9:...sta je na tom tvom roxu(koji kit koliko konja)...si imo kakih probleema..... :angry9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju