Općenito > Generalno o skuterima
Što pregledati kod kupnje rabljenog skutera?
aprilia area 51:
ma to sam se ja mal zajebavo to zbog naljepnice...
reko sam normalno kao sto je wonderkid rekao reko bi mu sve sta je st treba mjenjat sta ne i to je to...ako bas hoce skinuo bih deklo da pogleda prijenose i to je to nista vise...
inace kod kupnje polovnog skuta treba imat 4 oka jer ima ih oni koji oce sjebat nahvale skut a on bude čatrlja :toothy9:
Infernus:
--- Citat: aprilia area 51 - 08 Prosinac, 2009, 21:52:00 ---inace kod kupnje polovnog skuta treba imat 4 oka jer ima ih oni koji oce sjebat nahvale skut a on bude čatrlja :toothy9:
--- Kraj citata ---
pa zato sam i napravio ovu temu... Kak da ja znam dal mi je covjek rekao sve il nije? Vjerujem samo sebi i onome ko lose laze :toothy12:
...ugrubo receno... naravno da u dosta ljudi mozemo imat povjerenja al za one koje ne poznamo... to je vec kockanje.
Nemoj me krivo shvatit... istina nebi ni ja dao da mi rastavi skuter ko lego kockice... a tema je ovdje da se napisu metode utvrdjivanja kvarova i ostecenja sa sto manje kljuceva :toothy12:
prijenos smo spomenuli... a metode... na koje zvukove treba obratit paznju?
kaj treba isprobat u probnom krugu osim kolko ide ;D?
itd..
luna500rr:
Sjest upalit provozat, ako nesto nestima, valjda ces primjetit...
Ako ces rastavljat, pogledaj svjecicu, provjeri boju zvona, ako je neki mulac, obicno ce biti ljubicasto ili u bojama duge...
Dalje samo prstom prjeđi po prvoj vilici, vidi dali je propisala, dali je semering ispucao... Ako ga voza neki mulac, zalicat ce ga po rupama, pa ce zaslinit po vilicama ulje ili mast, ovisno koje su...
Obratit paznju na neuobicajene zvukove, oni su najjednostavniji pokazatelj (ne)ispravnosti...
Dalje ler gas, zmigavce, svjetla i te sitnice...
kristijanSR70:
to je isto kao da kupuješ kuću i onda počmes lupat zidove da vidiš kakva je cigla i beton, kakva je monta,prepiliš grede krova da vidiš jel trula :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Skuter92:
Ma najbolje doći, poskidati sve, u najmanje dijelove rastaviti pa biti baja i kupiti sve osim kotača. ahahahahahahahahahahahaha
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju