Općenito > Generalno o skuterima

Što pregledati kod kupnje rabljenog skutera?

(1/3) > >>

Infernus:
Dakle zanima me.. kad idemo kupiti rabljeni skuter... I ako nam čovjek dopusti da raznim ključevima zavirimo gdje golim okom ne možemo  :toothy9:
Koje sve dijelove treba prekontrolirati da bi sa sigurnošću mogli reći da nam taj skuter odgovara ili ne odgovara iz tog i tog razloga (dobra osnova za cjenkanje ako nađemo kvar ili nesto slicno).

Dakle, jasno mi je za osnovne stvari tipa: kilometraža, svjetla, kočnice, potrošenost dijelova u prijenosu (remen, rolice, federi, kuplung, klizači...) - dobro to više nije najosnovnije al bilo bi dobro pogledat...

Ugl... Na vama je da navedete kaj bi vi sve pregledali.
I da odma velim... ne kupujem skuter... samo se informiram za neku daljnju buducnost a vjerujem da će nakon nekoliko kvalitetnih odgovora tema postati korisna onima koji žele rabljene skutere...

Eto... Sry ako tema vec postoji, nisam gledao  :icon_biggrin: a ako ne, super  :toothy10:
Raspalite  :toothy12:

aprilia area 51:
najbolje doc raskopat covjeku cjelu masinu i rec nesvida mi se zbog ove naljepnice i ne kupit ga... :toothy9:

zajeb se malo :toothy12:...

sumnjam da bi itko od vlasnika dozvolio raskapanje masine mislim skinut deklo to i ajd al sad ono daj da vidim radilicu i to sumnjam da bi to neko dopustio... :icon_scratch:...ja prvi nebi

wonderkid:
ja drugi nebi dao,ja bi mu sve reko kaj ne valja a na njemu je oce li kupit ili nece

Infernus:
Pa nisam mislio u stilu zajebavanja s covjekom... ako ti se sve "zasad" dopada mislim da bi bilo u redu pogledat prijenos... i eventualno rukom probat dal ima lufta... Nisam mislio neke extreme sad... kontrola kuglica u lezajevima  :toothy9: :toothy9:

Umjerene stvari i to na ozbiljan način a ne ovo:
--- Citat: aprilia area 51 - 08 Prosinac, 2009, 21:39:05 ---najbolje doc raskopat covjeku cjelu masinu i rec nesvida mi se zbog ove naljepnice i ne kupit ga.

--- Kraj citata ---
  :icon_biggrin:

mario_f15:

--- Citat: wonderkid - 08 Prosinac, 2009, 21:42:40 ---ja drugi nebi dao,ja bi mu sve reko kaj ne valja a na njemu je oce li kupit ili nece

--- Kraj citata ---
ja isto nebi dao....
al možda ima i ljudi koji bi dali... :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju