Općenito > Generalno o skuterima
Što pregledati kod kupnje rabljenog skutera?
Iwo SR Tuono:
koja tema majketi....pravi mešetar ima oko i prepozna dobar skuter na 10 kilometara....ja kad hodam po cesti i vidim neki skuter točno znam dal valja il ne valja....već imam u gradu par favorita od kojih bi uzeo skuter :laughing11:
ja inače kad kupujem skuter prvo rastavim čovjeku blokove i vidim dal je igličasti ležaj prošao :dontknow: :D :toothy12: :toothy12: :toothy12:
već je dano par relevantnih odgovora...inače kad se polovan skuter kupuje uvijek ali baš uvijek se kupuje serijala, do 10 000km sa što savršenijim plastikama i po mogućnosti servisnom knjižicom.Ako nema servisnu onda taj skuter treba uzet sa rezervom jer ima svakavih bisera na ovom svijetu i svačije mehaničarske sposobnosti imaju upitnu kvalitetu :binkybaby: :drunken_smilie:
SlowRider:
Kod nekih minarelli masina, recimo na prirubnici gdje su 4 vijka, 2 su imbus 5, a 2 su sa slijepom glavom sto garantira da blokovi nikada nisu otvarani.
Iwo SR Tuono:
isto tako i na moriniju, svi osim jednog su slijepi ja mislim..nisam 100%
Ivan_drifter:
na kopiji je jedan i na sfu je jedan sljepi saraf...i zatrazi covjeka neka ti skine svjecicu ona govori puno toga i na prst ako nemas ono za mjeriti kompresiju odredi kakva je termogrupa ....onda sijalice gume zmigavce izgled i to ......tako bi ja i onda se cjenkas radi tog sta ga nije opro ,,,,,,
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju