ma to za prebacit prometnu nije upče problem kod nas ja kada sam bio uzeo benelli pisalo je 4t a pošto je skuter bio odjavljen radio sam novu prometnu i knjižicu vozila,kada je gospođa počela pisat novu samo sam joj reko da napiše višebojan na to je pristala odmah a onda sam joj reko to nije 4t to se neko zeznuo to je 2t skuter i gospođa je ljepo napisala 2t i riješeno
i meni pisalo 4t al bil sp 2t...pae tražila po katalogu dok sam rekel i stavila je 2t,jer kubikaža je bila 180 i ostala..
robi ovo za stavit na roksa 4t tie jebada...za atest trebaš imat račun di si kupil mašinu,račun od majstora koi tie to slagal plus atest i ta papirplogija..
a za stavit 50cc na velku tablu tj na 70 cc isto treba račun od termo grupe plus račun i izjava majstora i 1600 kn mislim dae bil atest...
ja sam mjenjal ramu,moral poništit staru da morem novu stavit i kucat brojeve dat,jebda da bolja nemre bit...od tih računa i izhava dućana pa od majstora pa onda pregled stare rame kod prometnog krim inspektora i cijelog motora dok sam sastavil i onda tek broj šasije dobil novi i dozvolu za ukucavanje..
procedure za popizdit..