1.jel ti nešto krivo zbog toga
2.čekaj sine ti ljudima TUPIŠ da držiš prosjek po zavojitoj cesti sa TAJFUNON 70kmh...znaš ti šta je prosjek
tebi taj motor na ravnom neide 70...sine
3.uostalom neideš, javljaš se sa postom ja san prošlog vikedna bia u omišu, sad iden u šibenik. KOGA BOLI k**ra*? jel vidiš ime teme? jel vidiš šta piše...da se javi ko će ić...i ti uljećeš sa tim i ostalin glupostima...
daj bokte...
4.vidin samo da te pucaju kompleksi i da si cili u rejsing filmu ja najbrži najluđi sa motoron od 50 kubika i auton od 37 konja...i na svakom kantunu imaš nešto za prosut, nadmetat se i pravit se faca...to se pajdo moj zovu KOMPLEKSI
1.nije meni krivo,ocito je tebi
2.znan ja dobro sta je prosjek,prema omisu iden na ravnici 80(90 ako je lagana nizbrdica),uzbrdo 55-60,to taman ispada negdi oko 70.ti ne viruj,sta cu ti ja ako tebi skuter s rejsing auspuhom koji daje jedno 15ks i i rejsing skinutim zadnim blatobranom ide losije
3.ja iman pravo na forumu pisat sta je mene volja.
4.ocito tebe pucaju kompleksi jer moj motor od 50 kubika ide bolje od tvog od 125(da nije tako nebi ni sra),da mene pucaju kompleksi sta mi je motor spor ja bi kupia jaci motor...i za razliku od tebe ja iman auto pa sad imalo 7 konja,i lipo se po zimi vozin u toplom,a ti glumi rejsera pa razbij auto...kralju moj da ti nisi iskompleksiran ti nebi ovako zivcano odgovara na moje postove nego bi se nasmija i cita dalje...