Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)
VXR_deda:
moš' mislit kako će se tu ić pomalo, pogotovo kad je crni u igri ... već ga vidin kako bokari po ćošama ... :icon_biggrin:
ako ćeš iskreno, meni cili taj plan izgleda preoptimistično, nediljna vožnja (zimska) je otić do omiša ili do trogira na kavu i vratit se dok je dana, zajebancija, slikavanje, razgledavanje skutera, jebate, ta dionica koju ste složili ne bi da se vozi pariz - dakar, ovi sa 50ama će ostat bez goriva ... :icon_biggrin:
u svakom slučaju, ako se predomislite i odlučite za normalan đir, računajte i mene, ako ćete izvodit egzibicije po šumama i gorama ... e za to neman volje.
n0n4m3:
pa kazem .. mogli bi onako neke dionice zajedno .. laganini .. kad dodemo negdi ravnice pravci .. ovo ono .. ko oce nek ide .. poslije malo priceka .. mozemo napravit dir po splitu prije svi skupa .. kome ima stat motor da stane na vrime .. tamo u makarskoj napravit dir .. jos ce njih par iz makarske doc.. . necemo tamo 300 vozit .. a ove dionice putem .. ravnice.. nizbrdice .. ako mislis da cemo svi ic 70 .. zaboravi .. znam kako to ide .. ti ovaj s sp , speedfigtom .. i ko jos ide 50 70 .. malo ce te zaostajat .. ali sta je tu je .. mi cemo stat udrit jednu sliku .. vi ce te taman doc .. slikamo i nastavimo ..
Micky_Slick:
Ajde platit cemo ti gorivo sta se treses?? ;D ;D
n0n4m3:
--- Citat: VXR_deda - 10 Prosinac, 2009, 00:17:03 ---.
--- Kraj citata ---
sve je i pocelo tako .. prvo dir omis .. pa ciovo .. pa ovo ono .. nas 3-4-5 .. i odlucili u nedilju nakon ciova da idemo ovaj put dalje .. makarsku .. ovi kaze zvat cu ovog .. ovi onog .. i tako stavili i na forum .. tu jos njih par .. uglavnom znam 8 sigurnih sta ide .. i to mi je dovoljno .. :icon_biggrin:
gun_rider:
sine...koje egzibicije...ta cesta je baš zato da toga ne bude...jer ko prvo nema puno prometa, drugo ima zavoja, nije sve pravac tako da će i brzine bit nešto manje...baš da bi se moglo pratit sa 50ccm...onako je dosadno...zamorno...zavariš z gasa...voziš se 70 i isprid tebe pravac bez kraja...
cesta dobra, nema rupa ni ničega...ima jedino jedan dio 500m prije omiša di je malo šugava...al neš ti...
cila dionica tamo i nazad nekih 120-130km s poljuda...to je uru ipo čiste vožnje...neš ti :dontknow:
u makarskoj stat, popit kavu...zajebavat se malo, ćakulat, opalit koju sliku...i gas nazad...vjerovatno cestom uz more...ovisi kako kome bude pasalo....to ćemo se dogovorit kad stignemo :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju