Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (15/42) > >>

VXR_deda:
svaka čast kad imate volje, ovi sa Rovima rade đir do makarske pa ih satare put, a sa skuteron pa još 50ccm ... hmmm ...

x-plorer:
nadam se da ce proc ok a koliko imam za vidit bit ce nas oko 20 ovih 15 sta ide sigurno i ojs ovu sa strane sta ce doc

Skopa:
Ja san mislija uzet vixera al cini mi se da bi to bija prevelik put za njega  :toothy9: :toothy9: :toothy9: ,iovako bi bilo upitno oce di stat a jos nek nekome nesto krepa gori bogu iza nogu bice sranja  :angry7:

gun_rider:

--- Citat: VXR_deda - 10 Prosinac, 2009, 00:24:37 ---svaka čast kad imate volje, ovi sa Rovima rade đir do makarske pa ih satare put, a sa skuteron pa još 50ccm ... hmmm ...

--- Kraj citata ---

a neznaš dok ne probaš... :icon_thumright:
išli smo ja i brko u vd...on sa speedfightom 50ccm ja s warriorom...cca 200km natukli u jedno popodne...bez stajanja...nit san ima potribu za tim...vožnja sasvim normalna...ravno 80, nizbrdo 90, uzbrdo 70...
ja san doša nazad koda nisan nijednog km učinia na motoru...neznan za njega eto ti pitaj ga...možda ti se sad čini puno...al viruj mi...tih 130km je ništa... :dontknow:

VXR_deda:
je ako ideš magistralon, al penjat se gori po gatima i ovin selima ... al' ako van je gušt ...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju