Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)
gun_rider:
legendo nije niko ništa prigovoria, da i je ko ga jebe...reka si da ideš i ideš...vozat ćemo se zajebavat itd... :icon_thumright:
pusti ovu zajebanciju, niko tu ne misli ozbiljno...čista sprdnja :)
x-plorer:
--- Citat: gun_rider - 09 Prosinac, 2009, 23:29:38 ---legendo nije niko ništa prigovoria, da i je ko ga jebe...reka si da ideš i ideš...vozat ćemo se zajebavat itd... :icon_thumright:
pusti ovu zajebanciju, niko tu ne misli ozbiljno...čista sprdnja :)
--- Kraj citata ---
apsolutno se slazem...ona dva puta kad je bia meet u split i kad sam dosa i kad ste mi rekli da stvarno imam volje da 50 ccm dodjem od amo do tu...meni je voznja gust i predstavlja mi uzitak a jeli to 50,125,300 ccm to opce nije bitno...sve je u tome koliko to vilis...nadam se da ce nas vrime posluzit da ce bit zajebancija gust i to...a evo vidim da nas ide pun k...sto mi je jako drago...
n0n4m3:
na kraju ce bit ovako .. ako vrime posluzi :icon_biggrin:
nademo se na poljudu ko se ima nac .. vidimo ko sve ide i kakvi motori .. ionako necemo cilim putem vozit nas 15 jedan za drugim .. pristize ovi .. pa pristizu svi .. ako cemo se vozit lipo ok .. inace .. razdvojimo se u 2-3-4 grupe .. ovi slabiji .. ovi jaci .. tu i tamo stanemo .. sacekamo se .. popijemo sta .. i nastavimo :icon_biggrin:
Micky_Slick:
Ma da...No hard feelings.. :icon_thumright:
x-plorer:
zasto svi nemozemo bit u istoj grupi...ja i ovi sto zive blizu ce mo vas cekat u omisu na parkingu...pa polako uzbrdo a bude li se razdvajalo jedni ce doc prije jedni kasnije i bilo bi lipo vidit sve te skutere kako se voze po cesti u grupi...lagano polako nigdi nam se ne zuri
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju