Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)
zipst:
--- Citat: vx - 09 Prosinac, 2009, 16:12:57 ---nezna šta je srednja brzina ;D , da kinez i ide max 75kmh, znači da bi se od točke A do točke B giba jednoliko, a to je nemoguće jer mora bi bar jednom usporiti,neko bi ti oduzea prednost,semafor......
ali s Blue spongeom tvoj kinez bi razvijao brzinu preko 100kmh i taj prosjek bi skoro bio moguć.Polini Blue Sponge, kada snovi postaju realnost! :glasses2:
--- Kraj citata ---
jos koja nalja i to je to :toothy3: :toothy12:...a je smo grozni :angry7: :glasses2:
ante_f18:
daj pa neka ljudi idu neš ti kineza...idu još 2 moja rox 70 i hexagon 180...mi vas onda cekamo na velikon parkingu u omisu....
samo da nas vrime ne zajebe... :sad1:
gun_rider:
--- Citat: cvajko - 09 Prosinac, 2009, 09:05:17 ---ma glavno da nas ima priko 10....ja vozin zadnji najlipši mi je pogled :toothy9: :toothy9: :toothy9:
--- Kraj citata ---
da mogu uživat u čistom zraku...a ne mirisu izgorenog agipa...hahaha :toothy12:
Micky_Slick:
Koji ste vi zajebanti..hehe
Dolaze jos majesty,fazer i exciting...mozda jos ko...da se udruzimo.. :)
x-plorer:
ok malo sam fula rjec htio sam reci da mi je pravac oko 75...ugl mislim da znate na sta san misla..i cemo to sve...btw polini blue sponge postoji odi na polinijevu stranicu pa ces vidit...i sta je sad ovo naj prije se reklo da moze ic ko oce bez obzira na kubikazu motora...neznam u cemu je problem znaci ako vozim kineza drugaciji sam ili sta...mislim nemam rjeci...pa sta da mi je i max 50...morzim kad se ljudi izdvajaju po onome sto voze...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju