Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

ST đir - nedilja 13.12. (slike na 9, 10 str.)

<< < (11/42) > >>

Crni91:

--- Citat: x-plorer - 08 Prosinac, 2009, 20:49:47 ---meni je prosjek 75 meni dosta a oni ako ce brze samo neka izvole...

--- Kraj citata ---
hahahahhahahahahhahahahahahahha sineeeeeeeeeeee 75km/h ili 75m/h...ne pricaj gluposti...jel znas uopce sta je prosjek? i taj tvoj jel ide 75 LOL  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

DeLUX:
možda dečko po zavojima vozi pun gas i cijelo vrijem 75...nema mu prepreke nikakve na putu  :toothy3:

cvajko:
pa sta nek ide 75 ja vozin iza njega eto i stajemo na kavu di got budemo mogli   :headbang:

Utroba-FX:
 :'(

vx:

--- Citat: Crni91 - 09 Prosinac, 2009, 13:03:55 ---hahahahhahahahahhahahahahahahha sineeeeeeeeeeee 75km/h ili 75m/h...ne pricaj gluposti...jel znas uopce sta je prosjek? i taj tvoj jel ide 75 LOL  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

nezna šta je srednja brzina  ;D , da kinez i ide max 75kmh, znači da bi se od točke A do točke B giba jednoliko, a to je nemoguće jer mora bi bar jednom usporiti,neko bi ti oduzea prednost,semafor,da ti dođe mala uzbrdica kranja opet opada, koliko bi kinez izdrža max. opterećenje? ......
ali s Blue spongeom tvoj kinez bi razvijao brzinu preko 100kmh  i taj prosjek bi  bio moguć.Polini Blue Sponge, kada snovi postaju realnost! :glasses2:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju