Tehnički kutak > Tuning skutera

slabo krece kad se zagrije

<< < (4/6) > >>

angel_tng:
Hvala za Moto grand prix, zvao covjeka, i kaze da je 140kn original Malossi remen, stvarno jeftino nasparm 240 u Marcel Motu, to cu svakako kupit. Al sad sam kupio gumu, pa ce to malo pricekat  ;D
Inace, onako usput, jel zna netko di bi mogao pronac user manual za Betu Eikon 50lc, trazio sam i po ovom forumu i po netu, al nigdje nema? Treba mi jer bi kupio novi filter zraka, a neznam dimenzije. Jel za sve minarelli lc masine on isti?

SlowRider:

--- Citat: angel_tng - 03 Srpanj, 2007, 20:53:19 ---Hvala za Moto grand prix, zvao covjeka, i kaze da je 140kn original Malossi remen, stvarno jeftino nasparm 240 u Marcel Motu, to cu svakako kupit. Al sad sam kupio gumu, pa ce to malo pricekat  ;D
Inace, onako usput, jel zna netko di bi mogao pronac user manual za Betu Eikon 50lc, trazio sam i po ovom forumu i po netu, al nigdje nema? Treba mi jer bi kupio novi filter zraka, a neznam dimenzije. Jel za sve minarelli lc masine on isti?

--- Kraj citata ---

Kakav je to "original Malossi remen"?

igor.sb:
to bi onda bio x-special

a sto se tice filtera, malossi ne pravi red sponge za eikon??? malo cudno

homer_simpson:
Ima frend sličan ili isti problem sa aeroxom, kad je hladan super ide, kad se zagrije slabo vuče, i kao da mu slabo vuče uz brijeg, da nema uopće snage.. Inače, stavio je ZX-a, s rolicama i federima koje je dobio s njime, bijeli cent. feder i novi je kuplung jer je onaj bio u banani nešto... Rekao sam mu samo da si promjeni remen za sada, jer ima 9t km, a nije ga mjenjo... Valjda je onda samo u remenu stvar... Preporučio sam i rupice na deklu :binkybaby:

Dungeon Keeper:

--- Citat: angel_tng - 24 Lipanj, 2007, 00:41:49 ---Dakle, skuter je Beta eikon 50lc, ima Minarelli masinu, vodeno hladjenje. Presao sam oko 16tkm. Problem je da, kad palim skuter vuce ko lud, ali kad se malo zagrije, onda tesko krene, odnosno treba mu sekunda dvije da dobije sut i onda opet sve normalno, nema gubljenja snage uzbrdo i sl.
 Pitao sam par ljudi pa sam promjenio neke stvari: nove, lakse rolice, problem ostao isti, pa sam i federe kvacila stavio nova, i to oni 15% jace, al opet isto.
 Mislio sam i remen, ali on ima samo 6000 km, i nije los pa su mi rekli da to nije problem, a i nije bas jeftin, 270kn!
 Jos su mi ukazali na ove stvari: zacepljen auspuh, da ga malo procistim?
 Takodjer da mozda i kuplung rastavim i malo lamele pobrusim i onu osovinu operem benzinom jer da se mozda zapekla, ali cisto sumnjam da je to, jer mi skut vuce uzbrdo bez beda, a da je to onda bi mi se gusio.
 Pa mi jedino ostaje taj auspuh, i mozda filter zraka, jer mi se cini i da je on poprilicno prljav.
 Sta bi jos moglo bit? Pliz, sezona je u punom jeku, skut radi super, a samo me taj problem muci, pa da bude sve u najboljem redu.
 Uaprijed hvala  ;D

--- Kraj citata ---

E sad ovisi kakav sut, ako polako krece bez okretaja i onda kasnije uhvati moze da je i do sustica, da se zagriju i omeksaju. Male sustice na kvacilu (Znaci ti das gas, motor krece ali sa vrlo slabim okretajima, i odmah krene cim das gas ali nema suta, tek kasnije uhvati). Pocetni sut je uvjek tu, bio remen potrosen ili ne :D. Jos jedna stvar sto se tog suta tice su ruline. Ako su teske on krene ali tek kasnije sut uhvati ili ne uhvati :D.
Opet mislim da bi sve sta sam spomenuo imalo i utjecaja kada je motor hladan, ali posto ti kazes da motor nema suta tek kada se zagrije moze biti jedino do susti ako mene pitas. Ili da mu padne snaga jer se pregrijao, ali opet mislim da su male sustice na kvacilu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju