Tehnički kutak > Tuning skutera

slabo krece kad se zagrije

<< < (3/6) > >>

zicka:
2 su razloga, prvi je da se prijenos ugrije a drugi i važniji je da se BENZIN ugrije, stara fora sa trka ti je da svi drže benzin u frizeru ili frižideru, pospješuje izgaranje i samim time povećeva snagu!
to ti je najčešći razlog zašto u zimskim danima motori idu bolje, barem je meni išo. Inače sa Domagojem Perkušićem (PH 70 ccm) sam išo u srednju pa mi je to on objašnjavo.

angel_tng:

--- Citat: igor.sb - 24 Lipanj, 2007, 13:13:08 ---
@ angel
federi kvacila i centralni feder nije isto

a remen ne moze biti relativno nov sa 6tk(mjenjaj to), a ta cijena od 270kn jako smrdi

--- Kraj citata ---

Znam da nije feder centralni i federi kvacila isto, al ja sam sve to promijenio, i stavio zute, one 15% jace od serijale, i skut je stvarno bolje isao neko vrijeme, pa onda poceo zaje...
Cijena je remena takva kakva je u Marcel motu, a ako netko tko zivi u Ri zna di bi mogao nac jeftiniji, nek se ne srami rec  ;D
A mogao bi bit i filter zraka, na to sam jos i najvise sumnjao, jer sam ga cistio pred 5tkm, i vidim da sad vec i cijedi masnoca iz njega, tako da cu ga ocistit ovih dana, pa javim rezu.

igor.sb:
koji novi centralni feder si stavio (seriski??), i kako znas da su zute opruge 15% jace od seriskih, kako ja to nigdje ne mogu procitati  :dontknow:

i sto prije ocisti taj filter, ma mos i kupit novi jeb.. 30-40kn, jedino ako kod tebe nije 100kn, s obzirom na cijenu remena, koji je min 100kn skuplji

amater:
Inače,nemoj kupovat u Marcel moto jer on je preskup. inače ja remen za svog aeroxa sam kupio u "Mali Moto" na Kastvu(a sad se preselio na Vežicu) za 200kn, a imaš ga i u "Moto Grand Prix"-u koj se prije nalazio na Marinićima,a sad je ispod okretišta dvojke na Zametu za 170kn(osim ako nisu poskupili).
Pozdrav

shelby500 GT:D:
ja sam isto remen kupio u malom moto od topa za 175 kn

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju